marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

GALERIE FOTO Angelina Jolie si 10 momente intrate in istorie!

Angelina Jolie nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, una dintre cel mai bine platite actrite si se trezeste in fiecare dimineata langa unul dintre cei mai sexy barbati de pe planeta. Iata cateva ipostaze in care Angie a intrat in istorie!

GALERIE FOTO Angelina Jolie si 10 momente intrate in istorie!


 

 

 

10. Beowulf (2007)
Regie: Robert Zemeckis

Momentul crucial: cand mama a lui Grendel incearca sa-l seduca pe voinicul Ray Winstone. Si, ce credeti, reuseste?

Chiar daca este o imagine generata pe computer, nu trebuie uitat faptul ca Angie este goala.

9. Foxfire (1996)
Regie: Annette Haywood-Carter

Povestea a cinci adolescente care se unesc dupa ce bat o profesoara care le-a hartuit sexual. Intre ele se leaga o prietenie solida care o ia razna din cauza temperamentelor salbatice si fetele ajung sa-si piarda controlul.

Momentul in care se tatueaza pe piept este unul dintre cele mai sexy. De fapt, pe tot parcursul filmului este atragatoare, mai ales cu alura sa de teribilista si mai ales ca apare goala!

Rebela asta inspira necazuri!

8. Numarul cu capsuna

Cine si-ar fi imaginat ca o fotografie cu o fata care musca dintr-o capsuna poate deveni de referinta? Si cine-ar fi crezut ca o capsuna nu e un simplu fruct?

Totul consta in buze, elementul de senzatie al actritei. Si parca niciodata n-au aratat mai bine...



7. Mr. & Mrs. Smith (2005)

Regie: Doug Liman

Povestea filmului e simpla: Brad Pitt si Angelina Jolie, extrem de sexy, isi rup hainele de pe ei, urmand ca mai apoi sa incerce sa se omoare. Sau invers... Chimia dintre ei este ireprosabila, ca sa nu mai vorbim de energia pe care o investesc in fiecare scena senzuala.

Pasiunea lor este... credibila, nu te indoiesti nicio secunda ca e pe bune.



6. Pushing Tin (1999)

Regie: Mike Newell

Drama despre controlul traficului aerian nu prea iese in evidenta, spre deosebire de Angie in rolul nevestei frustrate. Mai ales cand il atrage pe John Cusack in ghearele infidelitatii.

Are acea atitudine de femme fatale, irezistibila, salbatica... cum sa-i reziste John? Nu-i de blamat.

5. Videoclip Rolling Stones (1997)
Anyone Seen My Baby?

A fost invitata de membrii trupei sa interpreteze rolul unei stripteuze. Cine-si mai aminteste piesa? Angie a furat peisajul... Langa Mick Jagger oricine ar putea fi atractiv, dar Jolie este o piesa castigatoare, cei doi sunt teribili!

4. Taking Lives (2004)
Regie: D.J. Caruso

Ethan Hawke ajunge la usa lui Angie in acest thriller erotic, o dezbraca fara niciun cuvant si apoi trec la actiune. Cei doi sunt inconjurati de fotografii de la locul crimei.

Spoiler alert:
ea este un profiler FBI care trebuie sa prinda un criminal in serie... si cine credeti ca e acesta?



3. Sedinta foto cu cai

De: Dave LaChapelle

Intr-o sedinta foto din 2001 Angie apare intr-o serie de ipostaze care mai de care mai erotice alaturi de... ei bine, cai. Exemplul de mai sus va convinge ca nu e o gluma proasta?

Aceste fotografii sunt usor ciudatele. Te face sa te intrebi daca este intr-adevar sexy sau cineva are o problema? Si totusi, prezenta salbatica si totusi inocenta a actritei le transforma in imagini sexy.



2. Wanted (2008)

Regie: Timur Bekmambetov

Angie infierbanta atmosfera ori de cate ori apare in filmul acesta, dar punctul culminant este atunci cand iese din cada si se infasoara intr-un prosop. James McAvoy ramane mut de uimire. Privirea sexy care filtreaza, spatele umed si tatuajele cool formeaza o imagine memorabila si... hot!



1. Gia (1998)

Regie: Michael Cristofer

Filmul bazat pe viata top modelului anilor '70, Gia Carangi i-a adus lui Angie si un Glob de Aur pentru interpretare. Fanii isi amintesc de numeroasele momente erotice alaturi de Elizabeth Mitchell.

Sursa: totalfilm.com/


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies