marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Furious 7 a spulberat box-office-ul din Romania si din intreaga lume: ce recorduri a stabilit ultimul film din serie in care apare Paul Walker

O ultima cursa pentru Paul Walker, un omagiu care a impresionat o lume intreaga, iar romanii au fost si ei alaturi de familia Fast and Furious. La nivel global, Furious 7 este cel mai mare film al momentului, obtinand cifre record pe intreg globul.

Furious 7 a spulberat box-office-ul din Romania si din intreaga lume: ce recorduri a stabilit ultimul film din serie in care apare Paul Walker

Furious 7, cel mai nou film din celebra franciza Fast and Furious,  a facut record absolut la incasari in Romania la debutul in cinematografe: 196.210 spectatori si incasari de  3.648. 243 lei in weekendul de lansare!
 

La box-office-ul international, Fast and Furious 7 este, de asemenea, un succes fara precedent in istoria studiourilor Universal Pictures, clasandu-se cu 384 de milioane de dolari incasati worldwide pe locul patru ca weekend de lansare in istoria cinematografiei. Cel mai de succes film lansat vreodata in Romania, indiferent de format – 2D, 3D, IMAX, etc., cel mai de succes film lansat vreodata de Ro Image 2000, distribuitorul care a adus in Romania toate filmele din franciza Fast and Furious.

 

 

Furious 7 a dus la alt nivel franciza lansata in urma cu 14 ani. In SUA, Fast and Furious 7 a obtinut incasari de 143.6 milioane de dolari, adica cel mai bun debut din intreaga serie.  Mai mult, cu aceste cifre Furious 7 se claseaza pe locul al 9-lea in topul celor mai bune 10 debuturi de film in cinema, lansand in urma blockbustere ca The Avengers, Iron Man 3, ultimul film Harry Potter, doua filme The Dark Knight, doua din seria Hungers Games si Spider-Man 3, conform datelor de la boxofficemojo.com

 

De pe pietele internationale, filmul a strans deja 240 de milioane de dolari, fara sa se lanseze inca in China, Rusia sau Japonia. Dar peste cateva saptamni, aceste piete pot ridica puternica franciza, ajutand Furious 7 sa devina primul film din serie care atinge pragul de 1 miliard de dolari.

 

 

Iata ce recorduri a stabilit Furious 7 dupa primele zile:

 

- cel mai bun debut in luna aprilie in SUA: 143.6 milioane de dolari (precedentul era Captain America: The Winter Soldier, cu 95 milioane de dolari)


- al patrulea cel mai mare debut global din toate timpurile: 384 de milioane de dolari (depasit de "Harry Potter and the Deathly Hallows'”  - 483.2 milioane $, "Harry Potter and the Half-Blood Prince" - 394.4. milioane de $, "The Avengers" - 392.5 milioane $)


- cel mai de succes film la debut din istoria studiourilor Universal


- cel mai mare debut din istoria francizei Fast and Furious


- cel mai bun debut de Paste din toate timpurile


- cel mai profitabil film la debut din carierele tuturor membrii distributiei si al regizorului James Wan

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies