Raport special (2002)

Minority Report

AP
Drama, Actiune
145 minute
(1 voturi)
10.0/10

Cu: Tom Cruise , Colin Farrell (I), Samantha Morton

Casa de productie: Twentieth Century Fox Film Corporation

Sinopsis: In anul 2054, criminalitatea a fost eradicata complet in Statele Unite, datorita activitatii diviziei...

Sinopsis

In anul 2054, criminalitatea a fost eradicata complet in Statele Unite, datorita activitatii diviziei pre-crima, condusa de John Anderton (Tom Cruise). Formata din trei androizi care au capacitati vizionare, membrii diviziei pre-crima pot ”vedea” in viitor crime care inca nu au avut loc. Informatiile sint analizate de John Anderton, care dispune imediat arestarea criminalilor care, de fapt, nu au apucat sa comita nici o nelegiuire.

Afectat profund de faptul ca fiul sau in virsta de numai sase ani a fost victima unui asasinat, Anderton se refugiaza in munca, considerand ca divizia pre-crima nu poate gresi niciodata. Insa aceasta convingere este puternic zguduita in momentul in care sistemul de prevenire a crimei pe care el insusi l-a creat porneste pe urmele lui. Potrivit vizionarilor, Anderton va fi autorul unei crime care va avea loc in mai putin de 36 de ore.

Cu toata politia pe urmele sale, intr-o lume in care nu exista intimitate si in care nu ai unde sa te ascunzi, Anderton trebuie sa se lupte cu propriii sai colegi pentru a-si dovedi nevinovatia. Iar singura sa sansa pentru a scapa de acuzatie se pare ca este un ”raport special” al unuia dintre vizionari. O crima misterioasa ramasa nerezolvata pe care numai unul dintre profetii crimei a reusit sa o vada asa cum a fost cu adevarat.

Actori

Vezi toti actorii ›
Colin Farrell
(I)
Colin Farrell (I)
Samantha Morton
Samantha Morton
Max von Sydow
(I)
Max von Sydow (I)

Stiri relationate

Vezi toate stirile ›

Modifică setările cookies