The Words / Hotul de cuvinte (20122)

The Words

AG
(9 voturi)
6.7/10

Cu: Bradley Cooper (I) , Dennis Quaid, Olivia Wilde

Casa de productie: Also Known As Pictures

Sinopsis: The Words este un thriler care marcheaza debutul regizoral al lui Lee Sternthal si a carui actiune se...

Sinopsis

The Words este un thriler care marcheaza debutul regizoral al lui Lee Sternthal si a carui actiune se concentreaza in jurul unui scriitor ratat care se chinuie sa razbata prin viata. Primul roman publicat de Rory Jansen (Bradley Cooper) starneste o furtuna de admiratie asa cum se intampla o data intr-o generatie; lumea literara, dar si imaginatia publicului sunt luate cu asalt de acest debut: prietenii o recomanda fara sa ezite, criticii literari sunt entuziasmati; peste tot se vorbeste despre aceasta carte, iar Rory devine un star al literaturii. Charismatic, talentat, inteligent, tanarul scriitor pare sa le aiba pe toate: o viata frumoasa, o sotie care il adora, o lume intreaga asernuta la picioarele sale. Si totul datorita cuvintelor pe care le-a asternut pe hartie.Dar cui apartin aceste cuvinte? Si, la urma urmei, cui apartine aceasta poveste?


Dar, exact cand tanarul scriitor se bucura de culmile succesului, un misterios Batran (Jeremy Irons) il gaseste pentru a-l confrunta cu revelatia ca, de fapt, el este adevaratul autor al romanului. Batranul ii povesteste amintirile frumoase, dar tragice din propria lui tinerete petrecuta la Paris dupa sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, care au dus la crearea cartii. Confruntat cu realitatea ca altcineva a plati pretul pentru adevarul si viziunea povestii, Rory ramane tulburat de intrebari esentiale privind creativitatea, ambitia, dar si alegerile morale pe care le-a facut pentru a-si hrani aceste impulsuri.


Scrisa ca o poveste in poveste, insasi viata lui Rory este o creatie fictionala. In spatele tuturor acestora se afla, insa, geniul literar din viata reala, Clay Hammond (Dennis Quaid). Sedus de o frumoasa absolventa (Olivia Wilde), ajunge sa-i dezvaluie adevarul despre romanul sau si nu se poate abtine sa nu scoata la iveala si cateva indicii care fac legatura intre povestea cartii si propriul sau trecut secret.


 

Actori

Vezi toti actorii ›
Dennis Quaid
Dennis Quaid
Zoe Saldana
Zoe Saldana
Dora Jansen

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies