Serialul care a facut cele mai mari audiente din istoria televiziunii americane: cum arata dupa 40 de ani actorii din M*A*S*H*

Imaginea Precedenta
 Larry Linville l-a jucat pe Major  Franklin Marion Burns, care era indragostit de Margaret Houlihan. Desi in serial este eroul negativ, egoist si las, in viata reala actorul a fost descris de colegii sai de platou ca fiind un om cald, bland si foarte prietenos. Dupa MASH, actorul a aparut in mult filme si seriale, printre care Murder, She Wrote, The Love Boat si a avut o aparitie de senzatie in primul film din seria Misiune Imposibila. Din pacate, Linville a murit pe 19 aprilie 2000, la 60 de ani.

Larry Linville l-a jucat pe Major Franklin Marion Burns, care era indragostit de Margaret Houlihan. Desi in serial este eroul negativ, egoist si las, in viata reala actorul a fost descris de colegii sai de platou ca fiind un om cald, bland si foarte prietenos. Dupa MASH, actorul a aparut in mult filme si seriale, printre care Murder, She Wrote, The Love Boat si a avut o aparitie de senzatie in primul film din seria Misiune Imposibila. Din pacate, Linville a murit pe 19 aprilie 2000, la 60 de ani.

Imaginea Urmatoare

Scrie o parere


Modifică setările cookies