marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 ani de la scena care a facut-o faimoasa pe Sydney Fox. Cum arata la 45 de ani Tia Carrere

Tia Carrere  facea furori in urma cu 12 ani, cand a lansat serialul Vanatoarea de comori/Relic Hunter, inspirat de jocurile video Tomb Raider. Dupa 25 ani de cariera, actrita ramane celebra pentru rolul din serialul de aventura care a strans milioane de fani.

10 ani de la scena care a facut-o faimoasa pe Sydney Fox. Cum arata la 45 de ani Tia Carrere

1O POZE INEDITE CU TIA CARRERE PE COVORUL ROSU

 

Nascuta pe 2 ianuarie 1967 in Honolulu, Hawaii, Tia Carrere s-a mutat in Los Angeles pentru a incepe o cariera de succes ca actrita si model. Primul rol important l-a obtinut in 1985, in serialul american Airwolf.

A devenit populara dupa ce a aparut in celebrul General Hospital, unde a jucat timp de 2 ani, pana in 1987, pentru care a renuntat la rolul din seria A-Team, unde i s-a oferit rolul principal.

Dupa aparitii de senzatie in filme ca Harley Davidson and the Marlboro Man si Showdown in Little Tokyo, Carrere a atras atentia publicului in rolul Cassandrei din Wayne's Wolrd (1992), de care se indragosteste eroul principal interpretat de Mike Meyers. A aparut si in Wayne's World 2, pentru care a refuzat un rol in celebrul serial Baywatch.


In Showdon in Little Tokyo, actrita l-a intalnit pe Dolph Lundgren, cu care a impartit una dintre cele mai incendiare scene din acea perioada. Insa, a marturisit ca a folosit o dublura pentru scena nud in cada.

In 1992 s-a casatorit cu producatorul Ellie Samaha si a aparut in mai multe filme produse de sotul sau. A continuat sa joace in filme cu priza la public ca True Lies, unde l-a intalnit pe Arnold Schwarzenegger, in Rising Sun, un thriller inspirat de romanul lui Michael Crichton, in care a jucat alaturi de Sean Connery si Wesley Snipes.


Dar adevarata celebritate a cunoscut in perioada 1999-2002, cand a primit rolul principal in serialul de aventura Vanatoarea de comori/Relic Hunter, unde a interpretat-o pe Sydney Fox,  o femeie arheolog sexy si descurcareata, care ajutata de asistentul ei Nigel, incearca sa recupereze artefacte pierdute si sa rezolve mistere. Relic Hunter este inspirat din seria Indiana Jones si jocurile video Tomb Raider. Serialul a avut succes la inceput, dar n-a rezista decat 3 sezoane, perioada in care a strans un numar mare de fani, in mare parte si datorita actritei, care era atunci in topul celor mai sexy actrite.

 

 

Vanatoarea de comori a fost mare lovitura a carierei, insa se pare ca i-a adus si ghinion, pentru ca dupa acest serial, actrita a jucat in filme proaste si n-a mai avut nici un rol celebru. De la Sean Connery si Mickey Rourke, actrita de origine hawaiiana a ajuns sa joaca numai cu necunoscuti.

In 2003, Tia Carrere a facut o miscare care i-a rotunjit veniturile si i-a sporit si mai mult popularitatea: a pozat goala pentru Playboy, iar numarul in care apare actrita a fost cel mai bine vandut in acel an. Fotografiile au fost relansate in editie germana a revistei pentru barbati in 2006.

Pasionata de mica de muzica, Tia Carrere a continuat cu visul ei si a lansat mai multe albume muzicale. in 2009 a obtinut premiul Grammy pentru al treilea album "Ikena", la fel si in 2010, pentru albumul ei cu muzica hawaiiana.

In 2002 s-a recasatorit cu  foto jurnalistul Simon Wakelin, cu care are o fetita, dar cei doi au divortat in 2010.

Mosteneste gene spaniole, filipineze si chinezesti.


La 45 de ani, Tia Carrere ramane una dintre cele mai frumoase actrite din industrie, care cucereste si acum inimile barbatilor cu exotismul si naturaletea ei.
 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies