marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sunt bune, dar nu ai auzit de ele: 10 filme TARI de care nu stie nimeni!

Pe langa filmele cu promovare intensa, mai exista acele filme care ajung destul de rar pe ecrane. Din nefericire unele dintre ele sunt chiar interesante, dar raman captive anonimatului. Iata 10 dintre ele!

Sunt bune, dar nu ai auzit de ele: 10 filme TARI de care nu stie nimeni!

10. “The Wild Life” (1984)

Plot: O gasca de tineri termina liceul si incearca sa se descurce cu noile responsabilitati din viata, in timp ce planuiesc cea mai tare petrecere din viata lor.

Din pacate nu a reusit sa stranga suficient public atunci cand a fost lansat, asa ca a ramas in obscuritate. Pacat, este chiar amuzant.


 
9. “Symbol” (2009)

Plot: Undeva in Mexic un luptator se pregateste pentru un meci important. Intre timp un japonez se trezeste captiv intr-o camera alba fara usi.

Este tinut secret probabil pentru ca are scene si momente care vor topi creierul oricui. Cum ar fi cea in care barbatul din camera alba trebuie sa apese pe penisuri de ingeri pentru a face sa apara obiecte ciudate. Este in genul filmului “Labyrinth” din 1986, dar mult mai ciudat.

8. “Something Weird” (1967)

Plot: Cand un barbat atragator este mutilat in urma unui incendiu dezvolta puteri paranormale si incepe o afacere de clarviziune. Puterea sa de a prezice viitorul atrage atentia unei vrajitoare care-i ofera frumusetea inapoi, in schimbul unei relatii. Lucrurile nu se opresc aici pentru ca iubirea este cu nabadai si iadul se dezlantuie.

Este considerat unul dintre cele mai slabe filme ale regizorului Herschell Gordon Lewis, desi regizorul nu este printre cei mai cunoscuti.

7. “The American Dreamer” (1971)

Plot: Un documentar despre regizorul si actorul Dennis Hopper in timp ce realizeaza “The Last Movie”. Este unul dintre cele mai aspre documentare realizate, nestilizat, de aceea nu e de mirare ca a fost ratat.

Daca vezi filmul si nu stii nimic despre Hopper la final vei avea impresia ca ai vazut demolarea unui carismatic lider de cult, care merge in desert sa traga cu arma, se drogheaza cu LSD in timp ce tine discursuri in prezenta unor doamne semidezbracate si declara unor jurnaliste feministe “cred ca-s lesbiana”.

6. “The Perfume Of The Lady In Black” (1974)

Plot: O tanara este necajita de viziuni din trecut.

Filmul este un horror pe cinste in regia lui Francesco Barilli, un cineast italian. Ar fi mai bine sa-l urmariti pentru ca orice informatie poate sa-I discrediteze. Imagine frumoasa, un montaj puternic si o muzica ce va va bantui multa vreme.

5. ”Cast A Deadly Spell” (1991)

Plot: Intr-un  L.A. fantastic al anilor ’40 unde toata lumea foloseste magia, un detectiv investigheaza un furt al unei carti. Martin Campbell semneaza regia.

Filmul este produs de televiziunea HBO si nu a fost niciodata lansat in cinematografe in ciuda distributiei: Fred Ward, David Warner, Julianne Moore and Clancy Brown. Este un horror cu mister si accente de thriller si mici stangacii, dar care merita din plin!

4. “The Fallen Idol” (1948)

Plot: Phillipe, fiul unui ambasator strain, se trezeste cu viata data peste cap atunci cand majordomul sau este acuzat de crima. El este singurul martor al aparentei crime, dar nu este sigur de ce a vazut.

Chiar daca a castigat un premiu BAFTA acest film a fost complet dat uitarii. Pelicula este hitchockiana cu suspans pe masura, care te absoarbe complet si cu o interpretare spectaculoasa a tanarului Bobby Henrey. Acesta a mai facut un film apoi s-a mutat in State unde a devenit contabil.

3. “From Beyond The Grave” (1974)

Plot: O antologie britanica formata din patru povesti care au ca punct comun o locatie. Peter Cushing joaca rolul unui proprietar de magazin de antichitati, specializat in vanzarea obiectelor blestemate. Povestea se separa atunci cand cumparatorii pleaca cu obiectele.

Din pacate filmul nu a fost lansat sub tutela unui brand cunoscut si desi este un horror inteligent, cu distributie interesanta (David Warner, Ian Bannen, Diana Dors, Lesley-Anne Down) a ramas in anonimat.

2. “The Appointment” (1981)

Plot: Un tata este chemat cu afaceri si rateaza concertul de vioara al fiicei sale. Cam asta e tot, dar diavolul se ascunde in detalii.

Din pacate filmul nu se poate gasi si din pacate este un film ce merita vazut, chiar daca review-urile l-au depunctat si l-au considerat plictisitor. Este unul dintre cele mai bune horroruri britanice din ultimii 30 de ani cu cel putin doua scene socante si tensionate.



1. “Savage” (1996)

Plot: Dupa ce familia ii este ucisa si el este lasat sa moara, un fermier se trezeste in desert transformat intr-un luptator salbatic cu puterile si armele zeilor antici.

Filmul este obscur pentru ca distributia este formata din no name-uri, doar daca traiti intr-un univers in care oamenii-l prefera pe Olivier Gruner in detrimental lui Van Damme.

Este atat de necunoscut incat imaginea principala pe imdb este una gresita.


Sursa: totalfilm.com/


 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies