marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO / TOP 10 cei mai RIDICOLI UCIGASI ai filmelor horror din toate timpurile!

Cu totii ne temem de criminali in serie sau de case bantuite. Sunt subiecte de film cliseice, tocmai din acest motiv cativa scenaristi s-au gandit sa mai “condimenteze” putin atmosfera filmelor de groaza cu diversi ucigasi care de care mai neobisnuiti si (de multe ori) complet penibili ! Iata lista a zece filme de groaza… la propriu!

VIDEO / TOP 10 cei mai RIDICOLI UCIGASI ai filmelor horror din toate timpurile!

Filmele de groaza ne dau fiori pe sira spinarii pentru ca tindem sa ne pozitionam inconstient in ipostaza victimei. Insa atunci cand ucigasul este un obiect inert, cum ar fi un iaurt terorist sau o peruca bantuita, mai degraba ne pufneste rasul! Va vine greu sa credeti ca exista altfel de filme? Inca n-ati aflat nimic! Cititi mai jos lista completa a celor mai ciudate personaje de filme horror.


10. Oile mutante din “Black Sheep” (2007) 

 

Dupa succesul clonarii oii Dolly oamenii tot nu s-au lasat pagubasi, continuand sa supuna animalele la experimentele genetice. Oficial, cauza pentru s-au umflat muschii pe oite a fost seria de teste efectuate pe ele, insa gurile rele spun ca din film au fost taiate scene in care acestea organizasera o adevarata revolta si ridicau panouri cu “Hamsterii nu mai sunt indeajuns de buni pentru voi?”

 

 

9. Maldarul viu de resturi umane din “Monsturd” (2008) 

 

Un barbat ajunge prin circumstante foarte nefericite sa fie implicat intr-un accident bio-hazarduos si sa se transforme intr-un maldar viu de fecale umane. Cine nu ar fi suparat in locul lui? Crimele sale perfect justificate ocupa celelalte 60 de minute ale filmului.


 

8. Gainile insetate de sange din “Poultrygeist” (2006) 

 

Cu siguranta un film finantat de vegetarieni si Protectia Animalelor, “Poultrygeist” ne prezinta pericolele reale ale ridicarii unui restaurant fast-food deasupra unui fost cimitir indian. In alte cuvinte, gainile ucise se transforma in zombies si se intorc sa se razbune. Iubitori ai aripioarelor picante, ati fost avertizati!

 

 

7. Patul satanic din “Deathbed” (2002) 

 

Chiar daca i se pare foarte ciudat ca un pat asa de frumos a fost abandonat si incuiat cu cateva lacate din fier forjat, protagonista filmului si-l instaleaza totusi in dormitor. Inevitabilul nu intarzie sa apara, la fel si jumatate din locuitorii Iadului, asteptand linistiti intre cearsafuri sa ii poarte domnitei de grija in caz ca se dezveleste peste noapte.

 

 

6. Monstrii vegetarieni din “Troll 2” (1990)

 

Daca ati sesizat ca in ultima vreme tot mai multa lume se reorienteaza catre dietele vegetariene, trebuie sa stiti ca este un complot la nivel mondial! Sau cel putin asta se intampla in “Troll 2”, unde un grup de monstrii vegetarieni incearca sa convinga populatia sa manance mai multe legume.

 

La o prima vedere pare chiar dragut din partea lor, nu-i asa? Problema este ca adevaratele intentii ale monstrilor sunt cu mult mai malefice. Scopul este pur culinar, creaturile nedorindu-si altceva decat sa adapteze “reteta umana” la propriile gusturi – adica se devoreze omenirea bucurandu-se din plin de asta! Fiind un film american, salvarea este in mod previzibil un sandwich suculent cu multa carne!

 

 

5. Iaurtul ucigas care vrea sa cucereasca lumea din “The Stuff” (1985) 

 

Probabil ca oricare din noi ar decide sa vanda o mazga stranie ce iese din pamant drept un nou desert .La fel au gandit si doi mineri din filmul “The Stuff”, al caror spirit antreprenorial nu poate fi decat profund admirat! In mod surprinzator, mazga stranie se dovedeste a provoca moartea in randul consumatorilor. Asta sau transformarea lor in zombie ucigasi. Macar era gustoasa!

 

 

4. Calculatorul violator din “Demon Seed” (1977)

 

Vine un moment in viata cand constientizezi ca singura ta sansa de a mai parea un om implinit este sa ai un copil. Exact asta i se intampla si unui calculator super-inteligent care decide sa-si perpetueze specia proaspat infiintata. Dar cum aparatura electrocasnica, carcasele metalice  si piulitele n-au intrat inca pe lista de preferinte sexuale de-ale femeilor, calculatorul se descurca si el cum poate. Asa ca o violeaza si sechestreaza pe sotia creatorului sau. 

 


3. Peruca bantuita din “The Wig” (2005) 

 

Acest film coreean prezinta povestea cutremuratoare a unei fete ce cumpara o peruca pentru a obloji depresiile surorii sale suferinde de cancer. Insa niciodata nu poti sti ce minti bolnave a adapostit parul respectiv pana atunci. Facand parte din categoria “pericolele parului fals”, se pare ca perucile pot crea pana la urma probleme mai mari decat iritatii ocazionale si matreata.

 

 

2. Papusa gonflabila posedata din “Blown” (2005) 

 

O practicanta de voodoo se enerveaza pe vecinii ei vesnic galagiosi. Se pare ca nici in Statele Unite legea nu este intotdeauna de partea ta atunci cand ai nevoie de ea, din moment ce femeia gaseste ca pur si simplu este mai usor sa-i macelareasca pe proprietarii locuintei vecine decat sa cheme politia. Norocul doamnei cu inclinatii ezoterice este ca vecinii detin o papusa gonflabila, pe care aceasta o poseda si utilizeaza in cele mai creative feluri posibile.

 

1. Prezervativul ucigas din “Killer Condom” (1996)

 

Tinerii sunt constant incurajati sa practice sexul protejat, dar ce mai inseamna “protejat” atunci cand intra in ecuatie un prezervativ cu dinti, dornic de crima? Ei bine, asta puteti afla vizionand “Killer Condom”, un film unde criminalul este efectiv o bucata de latex!

 


Care este cel mai penibil criminal din lista? (1575 voturi)
Prezervativul ucigas
64.38%
Papusa gonflabila posedata
1.52%
Peruca bantuita
1.27%
Calculatorul violator
4.38%
Iaurtul ucigas
7.24%
Monstrii vegetarieni
1.14%
Patul satanic
1.59%
Gainile insetate de sange
3.30%
Maldarul viu de resturi umane
6.29%
Oile mutante
8.89%

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies