marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 filme pe care nu trebuie sa le ratezi in aceasta vara!

Extraterestrii, pariuri cu moartea, razboaie, mahmureli sunt doar cateva povesti pe care le veti putea urmari in aceasta vara pe marile ecrane.

10 filme pe care nu trebuie sa le ratezi in aceasta vara!

10. La finalul lunii mai fanii asteapta cu nerabdare “The Hangover Part 2” (“Marea mahmureala partea 2”), continuarea comediei "The Hangover" din 2009.

Regia ii apartine lui Todd Philips, iar de data aceasta cei patru prieteni se afla in Thailanda unde are loc nunta lui Stu. Orasul Bangkok nu este mai crutator si ii lasa pe acestia intr-o ceata completa. Atentie, apar din nou animale!

9. Tot o continuare, “"Kung Fu Panda 2”, este asteptat in cinematografe la finalul lunii mai. Animatia produsa de DreamWorks il trimite pe Po intr-o aventura nemaipomenita alaturi de alti maestrii de kung-fu, impreuna trebuie sa infrunte un inamic cu o arma mortala.

8. Ewan McGregor este protagonistul filmului “Beginners” care este asteptat pe marile ecrane la inceputul lunii iunie. Tanarul este zdruncinat de aflarea a doua vesti: tatal sau are cancer in faza terminala, dar si un iubit mai tanar.

7. “Horrible Bosses” este filmul lui Seth Gordon care urmeaza sa te amuze in august. Trei prieteni decid sa-si ucida sefii atunci cand realizeaza ca acestia stau in calea fericirii lor.

6. "Bad Teacher"

Fostul cuplu Justin Timberlake si Cameron Diaz apar impreuna pe marile ecrane intr-o comedie regizata de Jake Kasdan. Ea este o profesoara cu gura mare si putin cam materialista, el este suplinitorul din scoala si mostenitorul unei averi impresionate. E clar ca intre ei se aprinde flacara pasiunii, nu-i asa? Veti vedea cu ochii vostri dupa 15 iunie.

5. Tot in vara ii veti putea urmari pe Tom Hanks si pe Julia Roberts in dramedia regizata de insusi Hanks, “Larry Crowne”. Dupa ce-si pierde jobul Larry se reinventeaza cand alege sa mearga la colegiu.

4. SF, actiune, aventuri in miezul verii cu “Transformers: Dark of the Moon” si totul in 3D, nu-i asa ca suna minunat? Shia LaBeouf revine in rolul tanarului care se imprieteneste cu robotii deghizati in oameni in lupta cu raufactorii. S-ar putea sa fie batalia finala.

3. Te intrebi ce s-ar mai putea intampla in “Final Destination 5"? Ei bine, filmul urmareste aceeasi formula a mortii care nu uita niciodata sa-si incaseze datoriile.In luna august vei avea parte de suspans.

2. Vera Fermina regizeaza "Higher Ground”, film ce va fi lansat in cinematografe in luna august si spune cronica unei femei care toata viata a dus o lupta cu destinul. Cu Donna Murphy si Vera Fermiga.

1. Mai e ceva pana la finalul lunii iulie cand vom avea ocazia s-o urmarim pe focoasa Olivia Wilde (13 in serialul “House M.D.”) in SF-ul “Cowboys And Aliens”.

Jon Favreau semneaza regia unui thriller de actiune a carei poveste se desfasoara in 1873 cand in Arizona aterizeaza o nava spatiala. Extraterestrii incep sa cucereasca pamantul incepand cu Vestul Salbatic, dar misiunea lor va fi intrerupta de o armata de cowboy.

Foto: moviedeskback.com/


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies