marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pariuri cinematografice pentru 2011 

Va indemnam mai demult sa va imunizati fata de tot ham-ham-ul creat in jurul unor papusi de cauciuc, sequel-urilor / prequel-urilor sau ero(r)ilor de benzi desenate. Intre timp am snifait cateva titluri care suna yummy. Iata pariurile mele.

Pariuri cinematografice pentru 2011

Hugo Cabret

In regia lui Martin Scorsese, cu finantarea si promovarea unui studio mare (Sony), ecranizarea romanului The Invetion of Hugo Cabret semnat Brian Selznick se anunta unul din titlurile care pot da lovitura anul acesta. Are toate ingredientele sa te tina lipit de ecran: povestea e setata in Parisul anilor ’30, eroul e un orfan ce traieste intr-o gara, iar misterul peste care da nu poate fi rezolvat decat cu ajutorul unei  fetite excentrice si a unui proprietar de magazin de jucarii.


Immortals

Daca n-ati vazut pana astazi The Fall, ati ratat un spectacol vizual fantastic. Proiectul anterior semnat Tarsem Singh avea insa o hiba – povestea nu se ridica la acelasi nivel. Cu Immortals avem o premiza incitanta: un cocktail mitologic si tensionant cu titani, zei si muritori pe pamanturile Greciei de altadata. De curand au aparut si niste postere pentru film – da, arata foarte bine – asa ca setati-va asteptarile sus. Din distributie fac parte: Mickey Rourke, Freida Pinto si Stephen Dorff.


Contagion 
 

Un action thriller despre un virus ucigas si niste tovarasi care trebuie sa-l opreasca suna banal la prima vedere. Dar cand e vorba de un film de Steven Soderbergh, merita sa arunci o privire. Si asa descoperi o distributie de cinci stele: Matt Damon, Kate Winslet, Marion Cotillard, Gwyneth Paltrow, Jude Law, Laurence Fishburne… Iar pelicula o sa incerce sa acopere tot globul, ducandu-ne in China, Dubai, Japonia, Elvetia, Iran, Brazilia, Rusia, Marea Britanie sau Malaezia. I’m sooo in.

Farragut North / The Ides of March

Un proiect marca George Clooney – regizor, scenarist, producator si actor principal. Cast impresionant: Phillip Seymour Hoffman, Ryan Gosling, Paul Giamatti, Marisa Tomei. Si o poveste despre lobbisti, putere politica si manevre murdare, pornind de la un caz real din 2004 pe care Beau Willimon l-a transformat in piesa de teatru jucata pe Broadway in 2008. Farragut North e numele unei statii de metrou din Washington. Nu miroase a hit la box office, de acord, dar slava Cerului ca cineva inca da unda verde unor astfel de proiecte. 


Larry Crowne

Pariul meu cel mai riscant este, paradoxal, cel la care exista deja un trailer pe piata. O comedy drama cu Tom Hanks si Julia Roberts in rolurile principale. Dupa ce-l vedeti, o sa-mi ziceti, bai caine, sunt 2 bosorogi. Aveti dreptate. O sa mai ziceti, bai caine, orginalitatea in scenariu tinde spre zero barat. As zice ca asa e. Si atunci cum de il includ pe lista mea? Cainele pariaza uneori turbat.
 

Pana saptamana viitoare, ma retrag in rezervor. Over & out.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies