marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 greseli majore din Matrix. Ce erori au scapat producatorii la montajul trilogiei de 1,6 miliarde de dolari

Matrix, trilogia care a schimbat pentru totdeauna istoria productiilor SF, este una dintre cele mai apreciate serii care a revolutionat cinematografia in materie de efecte speciale si de inovatii tehnologice. In ciuda succesului incredibil pe care l-au avut cele trei filme si a sumelor incredibile care au fost investite, criticii au semnalat o serie de greseli care s-au strecurat in pelicule.

10 greseli majore din Matrix. Ce erori au scapat producatorii la montajul trilogiei de 1,6 miliarde de dolari


VEZI AICI GALERIA FOTO 

Simpla rostire a numelui Matrix declanseaza imagini spectaculoase ale unui univers aparte, adulat de milioane de fani ai cyber-spatiului si ai fantasticului fara limite. In 1999, acest film cu buget impresionant, de 300 de milioane de dolari, despre dezinvoltul supererou al viitorului a redefinit genul SF, inspirat din mitologie, anime sau filme de actiune made in Hong Kong (cu varsarea de sange si artele martiale aferente). 

L-a transformat pe Keanu Reeves, alias Neo, intr-un sex simbol periculos de futurist, pe Carrie-Ann Moss, alias Trinity, in cea mai atragatoare femeie razboinica purtatoare de ochelari de soare din istoria filmului si pe Laurence Fishburne alias Morpheus in cel mai dur si “cool” expert in realitatea virtuala.

 
In 2003, au mai urmat doua: “Matrix Reloaded” si “Matrix Revolutions”, filme care au avut priza la public si au avut incasari de peste 1,6 miliarde de dolari.
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies