marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 scene cameo care au fost taiate de producatori: ce staruri celebre nu au mai aparut in filme populare

Aparitiile camoe sunt o practica deja cunoscuta la Hollywood. O serie de staruri au fost la un pas sa apara in filme celebre, insa, din diverse motive,  scenele au fost taiate. Cei de la Whatculture au ale 10 scene cu diverse personalitati din showbiz care trebuiau incluse in filme celebre dar n-au mai ajuns. De la The Expendables 2 si pana la The Hangover 2, iata 10 filme din care au fost scoase la montaj aparitii cameo.

10 scene cameo care au fost taiate de producatori: ce staruri celebre nu au mai aparut in filme populare

 

1. The Expendables 2 - Novak Djokovic

The Expendables 2, continuarea primei parti care a fost lansata in 2009, a avut o distributie de exceptie, aducand in acelasi film majoritatea eroilor de actiune. Cu toate acestea, partea a doua a seriei este considerata mai slaba decat predecesoarea ei, fiind o copie fidela a acesteia, noutatea reprezentand-o doar aparitia lui Jean-Claude Van Damme. Insa nu multi sunt cei care stiu ca in The Expendables 2 a existat o scena in care a aparut starul din tenis, Novak Djokovic, intr-o scena in care sarbul se lupta cu o banda de criminali inarmati pe care ii doboara cu racheta. Scena a fost din pacate, taiata la montaj.


 

2. Rat Race - Diamond Dallas Page 

Rat Race (2001), filmul regizat de Jerry Zucker si care a avut in distributie actori celebri precum Rowan Atkinson si John Cleese a fost  o comedie obisnuita care a urmarit aventurile a sase grupuri de oameni ce se aflau in cursa pentru un premiu de doua milioane de dolari. Incluse doar in varianta din DVD, in film au fost cateva scene in care a aparut si luptatorul WCW si WWE, Diamond Dallas Page. In aceea scena a aparut si sotia sa, insa pana la urma a fost stearsa din cauza reactiilor negative ale fanilor care au vazut filmul in perioada de testare.


 

3. Ronin - Ron Jeremy

In 1998, filmul Ronin, regizat de John Frankenheimer si care ii avea in distributie pe Robert De Niro si pe Jean Reno a urmarit o echipa de fosti agenti din Fortele Speciale si agenti informatori care se ocupau de un caz din Franta. Productia a avut un succes comercial urias, si laudata pentru unele secventele de urmariri. 

 

Pe lista celor care s-au ocupat de acest film este ascuns si numele lui Ron Jeremy, fosta vedeta din fimele pentru adulti. In 1998, Jeremy a fost invitat sa participe la o scena scurta cu urmariri de masini. Secventa a fost scoasa din productie, iar motivul invocat a fost ca nu se dorea asociere filmului cu trecutul lui Jeremy.

 


 

4. To The Wonder - Rachael Weisz, Michael Sheen, Jessica Chastain

In filmul regizat de Terrence Malick au aparut Ben Affleck, Olga Kurylenko si Rachel McAdams, insa in locul lor ar fi trebuit sa fie initial Rachael Weisz, Michael Sheen si Jessica Chastain. Intr-un interviu acordat in 2012, Weisz a declarat ca "a avut onoarea de a lucra cu Malick, insa nu a avut placerea de a-si vedea munca". In timp ce actorii pot fi iritati de maniera in care lucreaza Terrence Malick, acesta nu se da in laturi de la asemenea tactici si continua sa isi scoata actori celebri din filme.


 

5. Ghostbusters 2 - Eugene Levy

Eugene Levy este recunoscut astazi pentru rolul din celebra serie American Pie, unde a interpretat rolul tatalui lui Jim. In 1989, Levy a avut o secventa scurta in Ghostbusters 2, alaturi de Bill Murray si Dan Aykroyd, insa aceasta a fost taiata din varianta finala. In Ghostbusters, Eugene Levy a jucat rolul lui Sherman Tully, varul lui Louis (Rick Moranis). In aceea scena, el apare alaturi de Moranis in timp ce-i spunea lui Ghostbusters povestea bunicului sau mort. 


 

6. Elektra - Ben Affleck

Elektra (2005) a fost spin-off-ul productiei cu super eroi Daredevill (2003). Desi a fost trecut pe lista de distributie si a fost star in Daredevill, Ben Affleck nu a mai aparut in Elektra. Excluderea sa a reprezentat mult timp un mister, insa se pare ca motivul principal a fost reprezentat de viata sa privata tumultuoasa. Daca la inceputul filmarilor pentru Elektra, Ben Affleck si Jennifer Lopez erau inca impreuna, pana la final actorul se intalnea deja cu Jennifer Garner, cu care acum este casatorit si are doi copii.


 

7. The Muppets - Ricky Gervais, Katy Perry, Lady Gaga, Danny Trejo

In productia noului film The Muppets au fost incluse o serie de nume celebre, precum Zach Galifianakis, insa au fost si multe care au fost taiate. Printre acestea s-au numarat si Lady Gaga care ar fi trebuit sa fie vocea pentru Miss Piggy, dar si Katy Perry si Danny Trejo.


 

8. The Ring - Chris Cooper

In 2002, Gore Verbinksi a adus in SUA varianta japoneza a horror-ului The Ring. Chiar daca a avut mai putin succes decat productia din Japonia, filmul s-a ridicat la nivelul asteptarilor din punct de vedere comercial, cu incasari de 250 de milioane de dolari.  Chris Cooper a facut parte din distributie, insa scenele sale au fost taiate din varianta finala. Cooper a interpretat rolul unui ucigas de copii care era disperat sa-si curete reputatia. Secventele sale au fost sterse cand filmul a intrat la montaj.


 

9. The Hangover 2 - Liam Neeson

The Hangover 2 a reprezentat continuarea primei parti din 2009. Filmul, realizat in Thailanda prezinta o scena intr-un salon de tatuaje unde "haita de lupi" a stabilit o intalnire cu Mel Gibson. In aceea scena ar fi trebuit sa apara si Liam Neeson, insa s-a renuntat la aceasta idee pentru ca actorul a fost indisponibil din cauza filmarilor pentru Wrath of the Titans. In final, nici Mel Gibson n-a mai aparut, ci Nick Cassavetes.


 

10. Star Trek: Nemesis - Wil Wheaton

Actorul si scenograful Wil Wheaton, din Star Trek: The Next Generation si-a facut aparitia si in Star Trek: Nemesis (2002). Chiar daca Weathon poate fi observat in timpul nuntei dintre William Riker si Deanna Troi, cea mai mare parte a dialogului sau a fost taiata din varianta finala a filmului.


 

11. The Thin Red Line - Gary Oldman, Bill Pullman, Viggo Mortensen

Cati dintre regizorii de la Hollywood ar avea curajul sa lucreze cu cei mai buni actori si apoi sa taie secventele lor din filme? Nu multi, insa Terrence Malick este unul dintre ei. In montajul final de trei ore al filmului The Thin Red Line, rolul impresionant al lui George Clooney a fost redus la cateva replici, iar pentru Gary Oldman, Bill Pullman, Viggo Mortensen munca depusa timp de trei luni in Australia a fost redusa la zero. 


     


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies