marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ben Affleck: 3 motive pentru care producatorii de la Warner Bros l-au ales sa fie noul Batman

In ciuda parerii generale conform careia Ben Affleck este o alegere nefericita  pentru rolul din noul film Batman si a protestelor fanilor acestei serii fata de alegerea celor de la Warner Bros, producatorii sunt convinsi nu doar ca este decizia corecta, ci si cea necesara.

Ben Affleck: 3 motive pentru care producatorii de la Warner Bros l-au ales sa fie noul Batman


Vestea ca Ben Affleck va fi noul Batman a incins spiritele in randul cinefililor, care se intreaba cum un actor care a fost pus la zid pentru interpretarea super eroului Daredevill poate fi ales sa joace unul dintre cei mai iubiti super eroi din toate timpurile? Insa, in cei 8 ani distanta de la Daredevill si viitorul film cu Batman, Ben Affleck a reusit sa se reinventeze si sa devina unul dintre cele mai puternice staruri de film de la Hollywood. Anul trecut, era ridicat in slavi de toata industria pentru Argo, care a fost premiat cu Oscar pentru cel mai bun film al anului.

 


Intr-o analiza a celor de la   Business Insider acestia ofera 3 motive pentru care Ben Affleck este alegerea perfecta pentru Warner Bros si ce anume i-a determinat sa mearga mai departe in rolul Batman alaturi de regizorul lui Argo.

1 Dupa pierderea Legendary Pictures, Warner Bros. are nevoie de un star cu un puternic capital de imagine


Dupa dureroasa pierdere a studioului Legendary Pictures, care aducea un plus semnificativ capitalului Warner Bros, acestia au nevoie de acea persoana “buna la toate” care sa fie capabil sa joace, sa regizeze si eventual sa aduca si profit… si se pare ca Ben Affleck intruneste conditiile necesare pentru a fi preferat in defavoarea altor actori poate mult mai potriviti si apreciati de fani. Legendary Pictures este o pierdere majora pentru Warner Bros. Impreuna, cele doua studiouri au adus pe marile ecrane productii de succes ca trilogia The Dark Knight, 300, seria The Hangover, Inception sau filmul 42.  Patru dintre ele au fost realizate alaturi de Christopher Nolan, dar care va merge mai departe cu Legendary Pictures si s-ar putea implicat activ in proiectul Justice League.

 

 

 

2. Warner Bros are nevoie de o provocare dupa ce Legendary Pictures a renuntat la  “Batman versus Superman”

 


In urma despartirii de Legendary Pictures, cele doua mari puteri si-au impartit viitoarele proiecte cinematografice. Daca “Pacific Ream” si “Godzilla” au ramas in portofoliul Warner Bros, Legendary Pictures a renuntat la “Man of Steel” si viitorul film Batman versus Superman, dar au pastrat  “Interstellar”, urmatorul proiect al lui Christopher Nolan. Fanii s-au aratat ingrijorati de aceste schimbari si de viitorul celor doi super eroi, asa ca Warner Bros a ales un actor pe care il considera un star desavarasit.   In aceasta situatie, Ben Affleck pare alegerea corecta, mai ales ca in ultimii ani a demonstrat ca este un cineast versatil.

 

 

3. Ben Affleck si-a demonstrat deja talentul si calitatile in cadrul Warner Bros



Nu in ultimul rand, Ben Affleck este o alegere sigura pentru Warner Bros intrucat a mai fost propus pentru rolul din Batman in filmul “Justice League” – ceea ce ar trebui sa constituie pentru fanii filmului o asigurare - si mai mult, acesta a avut rezultate satisfacatoare in urma rolului din Argo, film pe care l-a si regizat. Cei de la Warner Bros n-au vrut sa riste alegand un actor mai putin cunoscut, ci au ales o varianta sigura. Indiferent de ce ar fi ales, orice decizie ar fi fost criticata de o parte dintre fani, avand in vedere cat de iubit este Christian Bale, pe care fanii il considera cel mai bun actor care i-a dat viata Cavalerului Negru pe marile ecrane.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies