marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

15 lucruri pe care trebuie sa le stiti despre Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron, filmul momentului in intreaga lume

Studiourile Marvel prezinta „Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron”. Cand Tony Stark reporneste un program inactiv de mentinere a pacii, lucrurile scapa de sub control, iar cei mai puternici Eroi ai Pamantului – incluzandu-i pe Omul de Otel, Capitanul America, Thor, Incredibilul Hulk, Vaduva Neagra si Ochi de Soim – sunt supusi unui test limita, pe masura ce se lupta sa salveze planeta de distrugerea de catre teribilul Utron.

15 lucruri pe care trebuie sa le stiti despre Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron, filmul momentului in intreaga lume

Filmul Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron / Avengers: The Age of Ultron este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 24 aprilie 2015, fiind proiectat in varianta 2D, 3D si IMAX 3D. 

 

Iata 15 lucruri pe care trebuie sa le stiti despre film, inainte de patrunde din nou in Universul Cinematografic Marvel:


1. Costumarea Supereroilor pentru scena marii petreceri a fost sarcina cunoscutului designer de costume Alexandra Byrne. Pentru ca este pentru prima data cand Thor va fi vazut in haine de petrecere, Byrne a colaborat cu Chris Hemsworth pentru a gasi cea mai potrivita combinatie intre blugi, jacheta si camasa, care sa ii puna in evidenta corpul, dar sa nu il faca sa para prea elegant. Costumarea lui Tony Stark a fost mai usoara, mai ales pentru ca Robert Downey Jr. si-a dorit un look sofisticat. Ulterior, Savile Row, croitorul faimos al Londrei, a intregit tinutele. Dupa cinci probe, Tony Stark a aparut aratand extrem de elegant.

 

2. Pentru acest film, scenograful Charles Wood si echipa sa au construit un nou platou imens pentru Turnul Razbunatorilor, cel mai mare construit vreodata in Universul Marvel. Mare parte din film se desfasoara acolo, pe mai multe niveluri diferite. Un perete mare de sticla ii dezvaluie privitorului orasul New York, dar si un hangar pentru Quinjet. Mediile multiple sunt interconectate, oferind posibitatea de a urca de la parter la etaje si invers. 

 

 

3. Platoul pentru Turnul Razbunatorilor este construit pentru a functiona in poveste in mai multe feluri. In film, Turnul, creat si construit de Tony Stark, este un loc de intalnire pentru Razbunatori – un loc pentru planificare, afaceri, relaxare sau studiu. Exista o zona de relaxare, trei zone cu laboratoare, la care se adauga o camera a masinilor, o sala de fitness si un vestiar. Turnul a fost, de asemenea, creat sa ofere tot ceea ce Tony Stark are nevoie pentru cercetarea si munca lui.

 

4. Hulk a primit o imbunatatire binevenita pentru garderoba sa - pantaloni elastici,  de purtat pe sub haine. S-au dus vremurile in care Hulk era surprins in situatii stanjenitoare, pe jumatate dezbracat, in haine rupte, dupa ce avea loc transformarea – pantalonii creati din material de microfibra, de ultima generatie, se muleaza perfect pe dimensiunile marelui Hulk.

 

5. Datorita abilitatilor de inginerie ale lui Tony Stark, Hawkeye a beneficiat de o imbunatatire a armelor din dotare. El are acum multe tipuri noi de sageti, care deservesc scopuri diferite. Unele dintre acestea sunt explicate in film, dar altele pot fi descoperite cu bucurie de public, in timpul vizionarii. Mai mult decat atat, tolba lui  Hawkeye a fost schimbata – este si mai automata, se incarca mai repede si poate sustine noua sageti.

 

6. Arcul lui Hawkeye a capatat o noua infatisare, schimbandu-i-se culoarea de la clasicul negru la maro. Alte functii adaugate includ si cate un dispozitiv de vizare infrarosu, respectiv vizare sonica.

 

 

 

7. Scutul Capitanului America a fost, de asemenea, modificat. Acesta are acum capacitatea de a fi chemat inapoi, precum costumele Omului de Otel. In locul celor doua manere din spate, a fost instalat un element magnetic care este atras de metalul de pe manusa lui Cap.

 

8. Gratie lui Tony Stark, Vaduva Neagra ajunge sa isi etaleze noile bastoane de lupta, inspirate din cele marca Escrima Sticks. Dar cele doua bastoane ale Vaduvei Negre se incarca la fel ca acele ei, asa ca atunci cand inteapa, nu isi impunge doar adversarul, ci elibereaza si un soc masiv de energie. 

 

9. Noile personaje care intra din benzile desenate in Universul Cinematografic Marvel sunt Wanda (Scarlet Witch) si Pietro Maximoff (Quicksilver), care detin puteri nemaivazute pana acum pe ecran. Pietro este rapid ca sunetul, iar Wanda este telekinetica, avand puterea sa manipuleze oamenii prin activarea neuronilor de la distanta.

 

10. Un alt personaj in echipa Razbunatorilor este Vision, interpretat de Paul Bettany, pe care il cunoastem din rolul lui Jarvis, din filmele “Omul de Otel”. El reprezinta o forma de viata artificiala, al carui aspect este cu adevarat unic. Puterile lui Vision sunt spectaculoase si reprezinta o noua baza a puterii echipei Razbunatorilor.

 

 

 

11. Hulkbuster este o piesa de rezistenta a echipamentului tehnic al “Omului de Otel” – un super costum, pre-construit, special creat pentru dimensiunile lui Hulk. Armura Hulkbuster a fost dezvoltata de Tony Stark si Bruce Banner, dupa ce au studiat actiunile fizice ale lui Hulk si nivelurile de putere cu scopul de a gasi o cale sa il linisteasca si sa reduca daunele cauzate de crizele lui. Un satelit pe orbita joasa este intotdeauna in jurul lui Banner iar, la momentul potrivit, Tony Stark poate lansa armura Hulkbuster si intra in ea, oprindu-l astfel pe Hulk, cel putin teoretic.

 

12. Quinjet-ul reproiectat are o infatisare mai militareasca, iar pilotii pot vedea mai bine mediul inconjurator in timp ce zboara. Design-ul s-a bazat pe cabina de pilotaj a unui elicopter, cu geamul in fata si jos, fapt ce va oferi publicului un sentiment imens de viteza atunci cand Quinjet-ul zboara prin oras. Interiorul a fost simplificat pana la un spatiu mai elegant, utilitar, cu multe dintre finisajele de lux si captuseala indepartate pentru a obtine un aspect mai indraznet.

 

 

13. Locatii reale din intreaga lume au fost utilizate in filmul Marvel “Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron” pentru a transpune povestea in realitate, dar si pentru a sprijini ideea ca Razbunatorii sunt cu adevarat o echipa care elimina amenitarile la nivel global. Din Anglia in Africa de Sud, Italia si Coreea, productia a fost filmata in medii reale care adauga profunzime si complexitate aspectului finit al filmului.

 

14. Filmarea din Coreea a fost foarte semnificativa pentru actrita coreeana Claudia Kim, care a crescut in Seul si o interpreteaza pe Dr. Helen Chon in acest film. Ea este foarte mandra de faptul ca unele scene din “Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron” au fost filmate in Coreea.

 

15. Un avantaj unic pentru productia din Seul a fost reprezentat de folosirea dronelor si a masinilor controlate de la distanta pentru a amplasa camera video in locuri in care nu ar fi putut ajunge operatorii sau elicopterele. Productia s-a bucurat de expertiza fratilor Menstru Pa, campioni nationali coreeni la zborul dronelor, si Pak Min Keu, campion national coreean la curse de masini manevrate de la distanta.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies