marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

EXCLUSIV: Mark Ruffalo dezvaluie secretele celui mai "manios" super erou: cum se transforma Hulk din renegat in eroul devastator al Razbunatorilor in Avengers: Age of Ultron

Continuarea celui mai mare film cu super eroi se anunta a fi si mai grandioasa, un adevarat spectacol cinematografic. Iron Man, Thor, Captain America, Hulk, Hakweye si Black Widow trebuie sa isi invinga proprii demoni, dar si cel mai aprig inamic.

EXCLUSIV: Mark Ruffalo dezvaluie secretele celui mai manios super erou: cum se transforma Hulk din renegat in eroul devastator al Razbunatorilor in Avengers: Age of Ultron

E greu sa iti alegi super eroul favorit din The Avengers, dar in mod cert fiecare dintre ei are un farmec aparte si calitati speciale. Insa, un erou care nu poate trece niciodata neobservat este Hulk, interpretat din nou de Mark Ruffalo.


Intr-un interviu oferit exclusiv pentru www.procinema.ro, de catre distribuitorul filmului in Romania, Forum Film, Mark Ruffalo a dezvaluit secretele super eroului sau si cum l-a readus la viata pe Hulk in Avengers: Age of Ultron.

 

 

Ca si pentru fani, si pentru actori filmele cu super eroi reprezinta o aventura, mai ales cand trebuie sa imbrace costumele de super eroi si sa lucreze alaturi de cei mai tari actori din lume. "Noi, ca actori, am pornit impreuna in aceasta calatorie, ne-am bucurat de un succes neasteptat si avem o relatie foarte apropiata unii cu altii. Asa ca sa revin pe platouri, dupa o pauza si sa ii revad pe ceilalti a fost o reuniune de vis. Ne facem glume si suntem pusi pe sotii, asa ca atmosfera e una destinsa".

 

 


Cum au evoluat personajele fata de primul Avengers?


"In primul rand, s-a lucrat mult mai mult la povestea fiecarui individ in parte si in modul in care interactioneaza unul cu celalalt. Veti vedea momemente in care se simt bine, petrec timp impreuna si sunt mai relaxati. Acum, lasa garda jos si devin vulnerabili"
a spus Mark Ruffalo.


In film, Bruce Banner (Mark Ruffalo) are o relatie de prietenie apropiata de Tony Stark (Robert Downey Jr.): "Fiecare regaseste calitati comune si puternice in celalalt. Unul dintre ei este om de stiinta, iar celalalt este fascinat de evolutia stiintei si modul in care o poate aplica impreuna cu tehnologia. Banner a fost renegat la un moment dat si a avut suficient curaj nebunesc sa testeze pe propria piele experimentele conduse. Tony e cam la fel, doar ca este versiune de succes a ceea ce Banner si-a dorit sa fie. Cele doua personaje sunt ca o balanta si reusesc sa lucreze de minune impreuna" a povestit Mark Ruffalo.


In Avengers: Age of Ultron, Banner si Stark isi unesc fortele pentru a crea un aparator al ordinii si al umanitatii, dar experimentul lor esueaza lamentabil. "Practic, ei vor sa creeze viata. Se amagesc cu ideea de Dumnezeu, de zei si oameni laoalalta, iar asta nu se termina niciodata bine".

 


Hulk, eroul renegat, isi gaseste in sfarsit scopul


La fel ca in celelalte productii, Hulk trebuie sa invete sa isi controleze furia. "De aceasta data, va incerca noi metode: meditatie, respirat adanc. Hulk nu s-a mai simtit de mult ca acasa, asa cum se simte acum alaturi de colegii sai super eroi, mai ales ca o va avea partenera si pe Black Widow. Hulk incepe sa isi gaseasca un loc si un scop."


Povestea din acest capitol ii va purta pe spectatori intr-o calatorie in unele dintre cele mai spectaculoase locuri din lume. "Acest film chiar are un puls, o vitalitate aparte. Este indraznet, captivant, provocator si in acelasi timp emotionant. Mai mult, propune idei si intrebari marete, pastrand acelasi ton umoristic si accesibil".


Cand vine vorba de Hulk, multi fani apreciaza tehnica revolutionara cu care eroul urias este redat pe marile ecrane, tot prin motion-capture: "Intre cele doua filme, tehnologia motion-capture a mai avansat si ne-a permis sa facem si mai multe. Acum, pot surprinde cu motion-capture atat mimica si expresiile fetei, cat si ale corpului. La primul film, nu puteam surprinde si expresiile fetei. Este ceva cu adevara revolutionar, putem face orice acum." a mai povestit Ruffalo.

 

 

 

Soarta Razbunatorilor, incerta?


Avengers: Age of Ultron va fi mult mai mare decat Avengers. Popularitatea la nivel global este uriasa, intreaga planeta asteptand sa vada cum au evoluat lucrurile. Mark Ruffalo a gasit si ingredientul perfect pentru care Age of Ultron va fi si mai bun decat precedentul. "Culmea, Age of Ultron va fi si mai mare decat Avengers. Are un scop mult mai bine definit, iar Joss Whedon se pricepe de minune sa insereze teme uriase ca bine, rau si cat de usor se pot creea perceptii gresite in jurul acestor doua concepte. Dar, mai mult de atat, ceea ce functioneaza perfect in acest film este ca nu stim pana in ultima clipa daca vor supravietui Razbunatorii. Fiecare are ceva impotriva celuilalt, se lupta cu proprii demoni si pare ca de fapt, se lupta unul cu celalalt. Iar Ultron va fi catalizatorul care va scoate in fata toate punctele slabe si vulnerabilitatile lor".


 

Avengers: Age of Ultron se lanseaza in cinematografele din Romania incepand cu 24 aprilie si este distribuit de Forum Film Romania.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies