marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

15 nuduri de Oscar. Cine sunt starurile care au castigat statueta de aur pentru roluri in care au aparut dezbracate

Actoria implica si momente in care vedetele de la Hollywood sunt nevoite sa apara mai mult sau mai putin dezbracate, iar in anumite cazuri acest lucru este si recompensat, asa cum s-a intamplat si cu urmatorii 15 actori care au fost recompensati chiar cu premiul Oscar.

15 nuduri de Oscar. Cine sunt starurile care au castigat statueta de aur pentru roluri in care au aparut dezbracate

1. Halle Berry in "Monsters" - Actrita a reusit sa castige Oscarul in 2002 pentru rolul din acest film. Una dintre secventele care au atras atentia publicului este aceea in care imparte o scena erotica cu actorul Billy Bob Thornton. 



 

2. Kevin Spacey in "American" - Starul a fost premiat pentru rolul sau din 1999, ce a surprins povestea unui tata deprimat. Desi personajul se pierde adesea in propriile fantezii, una dintre scenele interesante ale productiei este aceea in care are parte de momente intime in timpul unui dus. 



 

3. Charlize Theron in "Monster" - Actrita a avut parte de un rol ce i-a adus apreciere din partea criticilor de film. Aceasta a jucat rolul unei prostituate aflate mereu in situatii surprinzatoare, care se ataseaza de o alta femeie (Christina Ricci).



 

4. Rachel Weisz in "The Constant Gardener" - Diplomatul britanicJustin Quyale (Ralph Fiennes) este in mod obsesiv prins in tot felul de evenimente care il determina sa isi omoare sotia (Rachel Weisz). 



 

5. Don Cheadle si Jennifer Esposito in "Crash" - Filmul a avut si o scena fierbinte intre cei doi actori care a atras atentia fanilor si a criticilor de film, care au ales sa premieze pelicula cu Oscar. 



 

6. Julie Christie in "Darling" - In anul 1965, actrita se transpune in pielea unui model, rol care i-a adus un Oscar. Scena nud a fost una dintre secventele de referinte ale filmului care a castigat si premiul pentru costume. 



 

7. Jane Fonda in "Klute" - Actrita interpreteaza rolul unei prostituate care isi ofera ajutorul pentru solutionarea cazului unei persoane disparute. Femeia se indragosteste de detectiv, in ciuda dorintei sale de a ramane detasata. Secventa fierbinte dintre cei doi este unul dintre momentele memorabile ale filmului.



 

8. Cuba Gooding Jr. in "Jerry Maguire" - O secventa a filmului il surprinde pe actor gol intr-un vestiar, in timpul unui dialog cu personajul interpretat de Tom Cruise.

9. Juliette Binoche in "World War II" - Jucand rolul unei asistente medicale in perioada Celui de-al Doilea Razboi Mondial, femeia se indragosteste de un soldat necunoscut si ranit, ce sufera de pierderi de memorie (Ralph Fiennes). 



 

10. Kate Winslet in "The Reader" - Hanna Schmitz incepe o stranie poveste de dragoste cu un tanar, chiar inainte de a fi acuzata de crime de razboi. Scenele nud ale actritei au fost printre preferatele publicului chiar daca povestea de dragoste era dintre o femeie trecuta de 30 de ani si un tanar la aproape jumatate din varsta ei.



 

11. Phyllis Bernard in "Kramer Vs. Kramer" - Este povestea cuplului Ted si Joanna. O scena care a ramas in memoria fanilor este aceea in care protagonista apare dezbracata, intr-o poveste despre surprinzatoarele elemente ale dragostei.



 

12. Gwyneth Paltrow in "Shakespeare in Love" - Scena fierbinte in care apare actrita a lasat o impresie atat de puternica in randul votantilor pentru Oscar, incat Gwyneth Paltrow a fost rasplatita cu premiul pentru cea mai buna actrita. 



 

13. Glenda Jackson in "Women in Love" - Pentru scena nud in care a aparut actrita, filmul a reusit sa primeasca un premiu Oscar in anul 1970. Povestea se bazeaza pe romanul lui D.H. Lawrence.



 

14. Jessica Lange in "Blue Sky" - Starul joaca rolul unei femei afectata de o boala psihica, ce se confrunta cu numeroase probleme dupa ce cariera militara a sotului ei si-a pus puternic amprenta. 



 

15. Holy Hunter in "The Piano" - Este povestea tragica a unei iubiri interzise, in care este surprinsa aventura dintre Ada si George Baines care ia o intorsatura neasteptata. 



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies