marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

170 de milioane de dolari pentru povestea magnifica a celor 47 Ronini! Cum s-a accidentat Keanu Reeves la filmari!

Una din cele mai iubite povesti din cultura japoneza se filmeaza in aceasta perioada la Budapesta!  47 Ronin este ultima lovitura pe care o pregateste Keanu Reeves: o poveste despre  loialitate, sacrificiu, perseverenta si onoare care a devenit o „legenda nationala” in Japonia.

170 de milioane de dolari pentru povestea magnifica a celor 47 Ronini! Cum s-a accidentat Keanu Reeves la filmari!

Celor de la Hollywood le place sa descopere talente noi. Studiourile Universal au surprins atunci cand au decis sa-i dea proiectul 47 Ronin regizorului Carl Rinsch, un apropiat al lui Ridley Scott si  cunoscut mai mult pentru reclamele facute decat pentru filme.

Productia urmareste soarta unui grup de samurai din secolul 18 care pleaca sa razbune moartea stapanului lor. Asano Naganori a fost obligat sa comita seppuku dupa ce l-a atacat pe un oficial judecatoresc - Kira Yoshinaka. Cei 47 de ronini se pregatesc sa-l ucida, insa la final vor fi obligati la randul lor sa se sinucida. Ce inseamna ronin? Un samurai fara stapan sau maestru din perioada Japoniei feudale.

Reeves joaca rolul lui Kai, fiul unui marinar englez si al unei japoneze; marginalizat de societate, acesta se indragosteste de Mira, fiica lui Asano Naganori  si se alatura razboinicilor plecati sa-i razbune moartea.

Filmul are un buget de 170 de milioane de dolari si va fi lansat 3D pe 21 noiembrie 2012, scrie Hollywood Reporter!

"Copiii japonezi au crescut cu aceasta poveste. Le este spusa din generatie in generatie , o aud la scoala si devine parte din cultura lor. Au fost facute foarte multe filme dupa ea. In 47 Ronin pe care il facem acum povestea este reluata dintr-un alt unghi, insa cu respect fata de legenda originala.  Este ca western-urile noastre, povestile acestea sunt spuse iar si iar" a povestit  Keanu Reeves despre noul sau film.


Scenaristul filmului Chris Morgan a descris productia "este in stilul Gladiator si 300 doar ca va avea ninja si samurai"

Reeves a luat lectii de lupte cu sabia iar in timpul filmarilor incepute in acest an in martie i-a rupt nasul unui coleg de platou cu care exersa o scena de lupta. Nici el nu a ramas neatins: a incasat o lovitura la picior si a schiopatat zile bune la filmari.

Starul din Matrix si-a castigat respectul colegilor cu un ritm de munca criminal si cu o disciplina spartana a scris presa americana despre Keanu Reeves.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies