marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Thor: The Dark World: Loki va avea un rol mult mai mare, regizorul Alan Taylor a decis sa includa scene in plus cu Tom Hiddleston cu 3 luni inainte de lansare

Alan Taylor, regizorul filmului Thor: The Dark World, a dezvaluit pentru Hollywood Reporter faptul ca va mai adauga cateva scene cu Loki, pe care le realizeaza dupa incheierea oficiala a filmarilor.

Thor: The Dark World: Loki va avea un rol mult mai mare, regizorul Alan Taylor a decis sa includa scene in plus cu Tom Hiddleston cu 3 luni inainte de lansare


Taylor s-a declarat incantat de colaborarea cu Tom Hiddleston: "Este un tip extraordinar si este un actor la care iti place sa te uiti chiar si cand este personaj negativ" a spus acesta.


Fanii s-au intristat cand au aflat ca Loki nu va face parte deloc din The Avengers: Age of Ultron, insa, Loki va primi scene in plus in Thor 2, pe care le va filma in scurt timp.


Desi filmul se va lansa in octombrie in SUA, regizorul spune ca a decis impreuna cu cei de la Marvel sa includa noi scene: "Ne ocupam acum de scene intregi, care vor fi adaugate. Lucram de la zero, scriem acele momente, le construim si le vom integra astfel incat sa se lege cu ceea ce am filmat deja. Ne-am dat seama cat de bine se integreaza Loki in film si cu noua poveste. Este un tip extraordinar, care se descurca de minune cu ceea ce face" a spus acesta pentru Hollywood Reporter.


 

 

 

Taylor sustine ca nu este deloc ingrijorata si ca aceasta decizie nu influenteaza in nici un fel data de lansare a filmului. "Kevin Feige, directorul Marvel, a fost de acord pentru ca el mereu incearca sa isi depasaeasca limitele si sa faca cat mai bine posibil un film. La fel s-a intamplat si in cazul lui Iron Man 3 sau The Avengers, asa ca si Thor: The Dark World va iesi cum trebuie". Tom Hiddleston a declarat ca este foarte incantat de decizie si abia asteapta sa filmele noile scene cu Loki.



Thor: The Dark World continua aventurile lui Thor, marele razbunator, intr-o batalie epica in care trebuie sa salveze Pamantul si cele 9 regate din Asgard de pericolul unui dusman misterios care vrea sa cucereasca singur Universul. Dupa bataliile din Thor si The Avengers, Zeul Tunetului trebuie sa asigure ordinea in cosmos insa Malekith vrea sa se razbune si sa aduca intunericul peste Univers. Fortat sa infrunte un inamic in fata caruia Odin si cei din Asgard raman neputinciosi, Thor se va imbarca in cea mai periculoasa calatorie a sa, care il va reuni cu Jane Foster, insa acesta va fi nevoit sa sacrifice totul pentru a salva omenirea.

 

 

"Thor: The Dark World",  partea a doua a blockbusterului din 2011 cu Chris Hemsworth in rolul principal se va lansa pe 8 noiembrie 2013. In distributie se intorc Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Idris Elba, in timp ce Zack Levi va juca rolul lui Fandril. Pelicula este regizata de Alan Taylor.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies