marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

20 de zile pana la Oscar: cea mai aplaudata vedeta si cea mai socanta aparitie la reuniunea nominalizatilor din acest an

Cu 20 de zile inainte de gala Oscarurilor de pe 24 februarie, nominalizatii pentru mult ravnitele statuete din industria filmului hollywoodian au participat la un pranz organizat la Beverly Hilton, Los Angeles. Staruri ca Ben Affleck (Argo), Steven Spielberg (Lincoln) si Denzel Washington (Flight) au facut o poza de grup cu toata lista nominalizatilor la premii, au socializat si au stat de vorba cu presa de peste Ocean.

20 de zile pana la Oscar: cea mai aplaudata vedeta si cea mai socanta aparitie la reuniunea nominalizatilor din acest an

Aparitii de gala, dar si unele mai putin inspirate la reuniunea nominalizatilor la Oscar din Los Angeles.


Actritele anului, printre care Jessica Chastain sau Jennifer Lawrence, au fost intampinate la sosirea la hotel de catre un grup de protestatari - National Religious Campaign Against Torture - care,bineinteles, au tinut sa distribuie pliante ce anuntau ca Zero Dark Thirty, filmul lui Kathryn Bigelow este total inacurat sustinand ca tortura este singura arma prin care s-au strans informatii critice in capturarea lui bin Laden.


Cele mai zgomotoase si indelungi aplauze le-a primit cea mai tanara actrita din istorie nominalizata la Oscar - Quvenzhane Wallis (Beasts of the Southern Wild). Apaludati la scena deschisa au fost si Hugh Jackman, nominalizat la categoria cel mai bun actor in rol principal in Les Miserables si Steven Spielberg, nominalizat la categoria cel mai bun regizor cu Lincoln.


In varsta de 9 ani,  Quvenzhané Wallis nu s-a lasat intimidata de starurile din jurul ei si chiar a reusit sa-si indeplineasca un vis: tarana actrita imbracata intr-o rochie mov a stat de vorba cateva minute cu regizorul Steven Spielberg care a felicitat-o pentru nominalizarea primita.

Anne Hathaway, nominalizata la categoria cea mai buna actrita in rol secundar pentru rolul lui Fantine din Les Miserables a purtat o rochie neagra simpla, fiind la fel de eleganta ca Naomi Watts, nominalizata la categoria cea mai buna actrita in rol principal pentru rolul din The Impossible. Aceasta a purtat o rochie neagra din dantela.

Tanara care la 22 de ani are deja 2 nominalizari la Oscar, Jennifer Lawrence a optat pentru o rochie alba in timp ce Amy Adams si Jessica Chastain, nominalizate pentru rolurile din The Master, respectiv Zero Dark Thirty au ales rochii cu motive florale.

 


 

 

Cea mai socanta aparitie a fost cea a lui Joaquin Phonenix, care nu a facut un secret din faptul ca nu prea se simte bine pe covorul rosu si ca nu agreeaza premiile din industria de film americana. Cu barba si parul aflat intr-un haos total actorul nominalizat pentru rolul principal din The Master de Paul Thomas Anderson a uimit pe toata lumea alaturi de sora sa cu modul in care a decis sa se prezinte la eveniment.  Actorul are pana acum 3 nominalizari la Oscar, prima a obtinut-o in 2001 pentru rol secundar in Gladiatorul, regizat de Ridley Scott, unde l-a interpretat pe Commodus. A doua nominalizare a fost pentru Walk The Line, in 2005, unde l-a jucat pe Johnny Cash, iar a treia a obtinut-o in acest an pentru rolul din The Master.

 

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies