marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

300: Rise of An Empire si All You Need is Kill au fost amanate: cand se vor lansa doua dintre cele mai asteptate blockbustere

Warner Bros au decis sa mute datele de lansare pentru doua dintre cele mai asteptate filme. 300: Rise of An Empire si All You Need is Kill se vor lansa in 2014, cu alte date fata de cele planificate, scrie Hollywood Reporter.

300: Rise of An Empire si All You Need is Kill au fost amanate: cand se vor lansa doua dintre cele mai asteptate blockbustere

 

Continuarea succesului 300 trebuia sa se lanseze in august in aces an, insa producatorii au decis sa il mute in martie 2014, pentru a evita programul incarcat din acest an, in care se lanseaza multe alte filme extrem de asteptate de cinefili. 300: Rise of An Empire urmeaza sa fie lansat pe 7 martie 2014. Originalul film s-a lansat in aceeasi perioada in 2007 si a fost un real succes, cu incasari globale de 456 de milioane de $.

 

In acelasi timp, Warner Bros au decis sa amane si lansarea science-fiction-ului All You Need is Kill, cu Tom Crusie in rol principal. Initial, filmul trebuia lansat in martie 2014, dar producatorii au decis sa intre in cinematografe abia pe 7 iunie 2014.

 

"Mutarea lui 300: Rise of An Empire continua traditia lui 300, care s-a lansat in primavara si poate fi primul mare blockbuster din 2014. A doua parte ii va cuceri cu siguranta pe fani" a spus Dan Fellman, presedintele departamentului de distributie din cadrul Warner Bros.

 

Despre All You Need si Kill, producatorii spun ca este un film perfect pentru vara, un blockbuster care va atrage public, asa ca ii trebuia o data in care sa nu candideze cu alte super productii pentru pozitia de lider de box-office. 

 

300 Rise of An Empire este continuarea celebrului 300, cu Gerard Butler, si regizat de Zack Snyder. Cu alta distributie si un regizor nou, actiunea noului film are loc cam in aceeasi perioada ca predecesorul sau. De aceasta data, generalul grec Temistocle, interpretat de Sullivan Stapleton, impreuna cu armata sa micuta, lupta impotriva armatei persice. Stapleton paseste pe urmele lui Leonidas, intepretat de Gerard Butler in 300 (2006) si va porni intr-o lupta legendara. Producatorii au lansat deja primele imagini, iar fanii au ocazia sa vada cum arata eroul si unviersul vizual in care se va desfasura actiune.

 

 

 

Regizorul Noam Murro promite ca filmul va urma aceeasi linie vizuala ca si originalul, dar va aduce ceva in plus in scenele de razboi si lupta. Daca in filmul initial, lupta a avut loc intr-un spatiu mic, cea din Rise of an Empire are loc in mai multe locatii. Astfel, posibilitatea tacticilor se amplifica odata cu aceste oportunitati.

 

All You Need is Kill este un film SF cu un buget de 140 de milioane de $. Povestea din "All You Need is Kill" este plasata intr-un viitor apropiat, dupa ce Pamantul a fost atacat de o rasa extraterestra numita Mimic, lasand in ruine orase intregi si milioane de oameni au devenit victime. Armatele tuturor tarilor din lume isi unesc fortele pentru a incerca o ultima lupta impotriva extraterestrilor.

 

 

 

Colonelul Bill Cage (Tom Cruise) nu a fost prezent in nici o lupta,  pana acum, cand este trimis in mijlocul conflictului. Cage este ucis in doar cateva minute, dupa ce omoara un extraterestru inspaimantator. Insa, barbatul se trezeste in mod miraculos la inceputul aceleiasi zile si este fortat sa se lupte si sa moara la infinit...dupa ce contactul fizic cu extraterestii l-a trimis intr-o bucla temporala. Insa, la fiecare revenire in timp, Cage devine tot mai puternic, destept si capabil sa infrunte armata extraterestrilor. Pentru Cage si Rita (Emily Blunt), un ofiter in Fortele Speciale, fiecare batalie repetata devine o oportunitate pentru a gasi o modalitate de a anihila invazia extraterestra si a salva Pamantul.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies