marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

47 Ronin, cel mai mare film al lui Keanu Reeves de la The Matrix incoace a ajuns un adevarat cosmar pentru producatori

47 Ronin, un proiect ambitios si riscant in acelasi timp s-a transformat intr-un cosmar pentru producatorii de la Universal. Lansarea filmului cu Keanu Reeves in rolul principal a fost amanata de doua ori iar  regizorul a fost inlaturat de la carma proiectului dupa ce bugetul a explodat la 225 de milioane de dolari scrie thewrap.com.

47 Ronin, cel mai mare film al lui Keanu Reeves de la The Matrix incoace a ajuns un adevarat cosmar pentru producatori


Drama 3D cu samurai, 47 Ronin, anuntata de presa americana drept cel mai mare film al lui Keanu Reeves de la The Matrix incoace a devenit o mare problema pentru Universal care l-a inlocuit pe regizorul Carl Rinsch. Filmul se afla acum in procesul de editare iar bugetul a crescut de la 175 de milioane de $ la 225 de milioane de $, motiv pentru care productia va fi supravegheata in continuare Donna Langley, un oficial al studiourilor scrie site-ul thewrap.com.


Universal Pictures au apelat pentru productia 47 Ronin, o poveste despre razbunare, plasata in lumea samurailor, la un regizor care se afla la primul film important - Carl Rinsch. In varsta de 35 de ani, acesta este un protejat al lui Ridley Scott si este cunoscut mai mult datorita reclamelor sale stilate pentru Heineken si Mercedes-Benz.


Pelicula 47 Ronin trebuia sa fie lansata in noiembrie 2012, insa a fost amanata pentru februarie 2013 iar apoi pentru decembrie 2013. Bazat pe povestea reala din secolul 18 a celor 47 de samurai care pleaca sa razbune moartea liderului lor, filmul este un SF plasat intr-o lume a vrajitoarelor si uriasilor si care va imbina elemente stilizate din istoria reala cu elemente fantastice pe stilul Lord of The Rings. Keanu Reeves este singura vedeta a distributiei care este completata de cativa dintre cei mai buni actori japonezi ai momentului printre care Tadanobu Asano, Rinko Kikuchi, Hiroyuki Sanada si Togo Igawa.

 

Filmarile au inceput in martie 2011 in Budapesta, iar luna trecuta echipa a terminat in Londra o serie de scene pe care le-a avut de returnat. Una dintre marile preocupari ale producatorilor a fost absenta lui Keanu Reeves din batalia finala a filmului care va avea premiera pe 25 decembrie 2013. Universal a refuzat sa comenteze problemele, desi o sursa din cadrul studiourilor a marturisit ca productia a ajuns un cosmar.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies