marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

47 Ronin: Trailer nou pentru filmul in care Keanu Reeves si un grup de samurai se transforma intr-o armata periculoasa aflata in cautarea razbunarii

Keanu Reeves se intoarce pe marile ecrane in noul film "47 Ronin", pentru care tocmai a fost lansat un nou trailer international. 

47 Ronin: Trailer nou pentru filmul in care Keanu Reeves si un grup de samurai se transforma intr-o armata periculoasa aflata in cautarea razbunarii

 

Bugetul de 225 de milioane de dolari nu mai pare socant in momentul in care privesti clipul, dar publicul se intreaba daca nu cumva filmul va fi o varianta samurai a peliculei "300". Desi mai scurt decat primul trailer deja lansat, clipul prezinta cateva scene de lupta dintre Reeves si alti samurai si ofera o idee asupra atmosferei intunecate si a efectelor speciale utilizate in film. 

 

Drama 3D cu samurai, 47 Ronin, anuntata de presa americana drept cel mai mare film al lui Keanu Reeves de la The Matrix incoace a devenit o mare problema pentru Universal care l-a inlocuit pe regizorul Carl Rinsch. Filmul a avut mari probleme, iar bugetul a crescut de la 175 de milioane de $ la 225 de milioane de $, motiv pentru care productia  a fost amanata pentru 2013, desi filmarile au avut loc in 2011.

 

 

In regia lui Carl Rinsch, filmul urmareste povestea unui grup de samurai ramasi fara maestru dupa ce acesta este ucis de un tiran fara scrupule. In cautarea razbunarii, acestora li se alatura Kai (Keanu Reeves), un samurai candva respins de ei, devenit acum cea mai periculoasa arma pe care o au. Impreuna, isi croiesc drumul printr-o lume salbatica, in care trebuie sa se confrunte cu creaturi mitice, cu magie si cu multe alte terori. 

 

Filmarile au inceput in martie 2011 in Budapesta, iar anul trecut echipa a terminat in Londra o serie de scene pe care le-a avut de returnat. Una dintre marile preocupari ale producatorilor a fost absenta lui Keanu Reeves din batalia finala a filmului care va avea premiera pe 25 decembrie 2013. Universal a refuzat sa comenteze problemele, desi o sursa din cadrul studiourilor a marturisit ca productia a ajuns un cosmar.

 

 

Productia ii mai are in distributie pe Rinko Kikuchi ("Pacific Rim"), Kou Shibasaki, Hiroyuki Sanada ("Wolverine") si Jin Aksanishi si urmeaza sa fie lansat in 3D pe 25 decembrie.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies