marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Man of Tai Chi: primul film regizat de Keanu Reeves ajunge in Romania pe 18 octombrie, vezi trailerul peliculei cu arte martiale

Ro Image aduce in cinematografele din Romania primul film regizat de Keanu Reeves, Man of Tai Chi, filmul prin care Reeves vrea sa reinventeze artele martiale  Primul trailer s-a lansa iar fanii au ocazia sa-l vada pe Keanu Reeves alaturi de maestrul cu care s-a antrenat pentru scenele de lupta din trilogia Matrix.

Man of Tai Chi: primul film regizat de Keanu Reeves ajunge in Romania pe 18 octombrie, vezi trailerul peliculei cu arte martiale

 

 

Keanu Reeves debuteaza ca regizor cu Man of Tai Chi, povestea unui tanar care intra in lumea luptelor ilegale creand un stil personal de lupta bazat pe Tai Chi, spre marea dezamagire a maestrului lui, care-si vede invatacelul incalcand toate regulile acestei arte non violente. In acest proiect de suflet ii stau alaturi cei care l-au initiat si l-au pregatit in artele martiale pentru trilogia Matrix.

 

 

 

Man of Tai Chi  il are in prim plan pe Tiger Hu Chen, un expert in arte martiale cu care a lucrat la seria Matrix. Starul a marturisit  ca a vrut sa aduca pe marile ecrane povestea lui Chen si l-a descris ca fiind "un om modern, dar care pastreaza traditiile", scrie Hollywood Reporter.
 

Keanu Reeves, in varsta de 48 de ani, joaca si el in film, insa in rol negativ. "Let the show begin" spune actorul in primul trailer al filmului care contine scene de lupta in stil Tai Chi, insa sustine ca filmul sau este o reinventare a artelor martiale. "Supravietuirea artelor martiale in cinematografie tine de reinventare. Trebuie sa fim deschisi la noi forme de arte martiale".

 

 

Acesta a a mai adaugat ca este bucurs ca debutat ca regizor cu acest film si spera sa ocupe din nou scaunul de regizor. Chen practica Tai Chi inca din copilarie si a fost dublura unor vedete ca Uma Thurman, Lucy Liu, Jet Li si a fost antrenorul mai multor actrite ca Drew Barrymore sau Cameron Diaz.. Produs de China Film Group,  Wanda Group, Village Roadshow Picturessi Universal Pictures, Man of Tai Chi urmeaza sa se lanseze in vara acestui an in China.


Filmul ajunge in cinematografele din Romania incepand cu 18 octombrie.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies