marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

47 Ronin, una dintre cele mai mari dezamagiri din cariera lui Keanu Reeves: ce pierderi le poate aduce studiourilor Universal productia de 175 de milioane de $

Universal Pictures au anuntat ca se pregatesc sa acopere pierderile pe care le-a adus productia 47 Ronin. Produs impreuna cu japonezii, filmul a costat 175 de milioane de dolari si a fost una dintre cele mai ambitioase productii de acest gen.

47 Ronin, una dintre cele mai mari dezamagiri din cariera lui Keanu Reeves: ce pierderi le poate aduce studiourilor Universal productia de 175 de milioane de $

 

Inspirat de o legenda populara a celor 47 de razboinici, filmul in care joaca Keanu Reeves nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor si a performat slab in box-office-ul mondial.

 

 

47 Ronin a debutat in ziua de Craciun cu doar 7 milioane de dolari, in 2866 de cinematografe. Pe pietele internationale a strans 10 milioane de dolari, dar cifrele arata un inceput slab in box-office si analistii de la Variety preconizeaza un debut de 10 milioane de dolari in primul weekend oficial, ceea ce ar inseamnca ca 47 Ronin are cel mai prost debut in box-office din 2013, din categoria filmelor cu buget de peste 150 de milioane de $.


Cei de la Universal au anuntat oficial ca se pregatesc pentru pierderi, care ar putea ajunge si pana la 100 de milioane de dolari. "Cei de la Universal isi evalueaza filmele si in functie de viitoare ajustari. In cazul 47 Ronin, il vom include in pierdierile pentru anul urmator, daca nu se ridica la nivelul asteptarilor." au spus intr-un comunicat oficial.

 


Cele mai profitabile filme lansate de Universal in acest an raman Fast and Furious 6 si Despicable Me 2. Primul a facut aproape 700 de milioane de dolari, in timp ce animatia se apropie de 1 miliard de dolari.


Drama 3D cu samurai, 47 Ronin, anuntata de presa americana drept cel mai mare film al lui Keanu Reeves de la The Matrix incoace a devenit o mare problema pentru Universal care l-a inlocuit pe regizorul Carl Rinsch. Filmul a avut mari probleme, iar bugetul a crescut de la 175 de milioane de $ la 225 de milioane de $, motiv pentru care productia  a fost amanata pentru 2013, desi filmarile au avut loc in 2011.

In regia lui Carl Rinsch, filmul urmareste povestea unui grup de samurai ramasi fara maestru dupa ce acesta este ucis de un tiran fara scrupule. In cautarea razbunarii, acestora li se alatura Kai (Keanu Reeves), un samurai candva respins de ei, devenit acum cea mai periculoasa arma pe care o au. Impreuna, isi croiesc drumul printr-o lume salbatica, in care trebuie sa se confrunte cu creaturi mitice, cu magie si cu multe alte terori.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies