marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru 47 Ronin: Keanu Reeves aduce celebra legenda a samurailor in super productia de 200 de milioane de $

47 Ronin, cel mai asteptat film al lui Keanu Reeves si-a lansat primul trailer. Filmul, pe care fanii il asteapta de ani de zile, n-a fost ocolit de probleme, a fost la un pas sa fie anulat si bugetul a explodat, insa imaginile arata o poveste legendara cu samurai care ii va cuceri pe fani

Trailer pentru 47 Ronin: Keanu Reeves aduce celebra legenda a samurailor in super productia de 200 de milioane de $

In primele imagini  din 47 Ronin, Keanu Reeves apare in ipostaza unui samurai care vrea cu orice pret sa se razbune pe dusmanii sai. Filmul arata la splendid si promite si o poveste mitica, populata cu creaturi supranaturale.


Drama 3D cu samurai, 47 Ronin, anuntata de presa americana drept cel mai mare film al lui Keanu Reeves de la The Matrix incoace a devenit o mare problema pentru Universal care l-a inlocuit pe regizorul Carl Rinsch. Filmul a avut mari probleme, iar bugetul a crescut de la 175 de milioane de $ la 225 de milioane de $, motiv pentru care productia  a fost amanata pentru 2013, desi filmarile au avut loc in 2011.

 

 

Pelicula 47 Ronin trebuia sa fie lansata in noiembrie 2012, insa a fost amanata pentru februarie 2013 iar apoi pentru decembrie 2013


Bazat pe povestea reala din secolul 18 a celor 47 de samurai care pleaca sa razbune moartea liderului lor, filmul este un SF plasat intr-o lume a vrajitoarelor si uriasilor si care va imbina elemente stilizate din istoria reala cu elemente fantastice pe stilul Lord of The Rings. Keanu Reeves este singura vedeta a distributiei care este completata de cativa dintre cei mai buni actori japonezi ai momentului printre care Tadanobu Asano, Rinko Kikuchi, Hiroyuki Sanada si Togo Igawa.

 



 

Cei de la Hollywood Reporter noteaza ca aceasta este prima versiune in limba engleza a unei legende foarte populara in Japonia si care a fost ecranizata de peste 80 de ori in diferite variante.


Filmarile au inceput in martie 2011 in Budapesta, iar anul trecut echipa a terminat in Londra o serie de scene pe care le-a avut de returnat. Una dintre marile preocupari ale producatorilor a fost absenta lui Keanu Reeves din batalia finala a filmului care va avea premiera pe 25 decembrie 2013. Universal a refuzat sa comenteze problemele, desi o sursa din cadrul studiourilor a marturisit ca productia a ajuns un cosmar.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies