marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

5 moduri in care povestea lui Batman ar putea continua. Cum ar putea arata universul Cavalerului Negru dupa trilogia lui Christopher Nolan

Christopher Nolan si Christian Bale si-au luat adio definitiv de la Batman, cei doi declarand la unison ca implicarea lor in universul super eroului a luat sfarsit odata cu The Dark Knight Rises . Pentru DC Comics si Warner Bros insa povestea va continua cu un nou regizor, o noua distributie si o noua viziune.

5 moduri in care povestea lui Batman ar putea continua. Cum ar putea arata universul Cavalerului Negru dupa trilogia lui Christopher Nolan


In primavara anului trecut, Jeff Robinov presedintele Warner Bros a dezvaluit ca are in plan un nou reboot al francizei Batman, care va fi realizat dupa ce Christopher Nolan isi va incheia trilogia cu The Dark Knight Rises.


Este posibil ca aventurile pregatite pentru supereroul mascat sa fie total diferite si cu actori noi, desi presa a speculat o implicare a lui Christopher Nolan ca producator.  "Nu ma voi implica in proiectul Justice League si categoric nu voi mai face filme din seria Batman. Am terminat munca cu aceasta serie. Acesta este sfarsitul implicarii noastre in crearea acestui personaj" a sustinut Chris Nolan intr-un interviu iniante de premiera americana a lui The Dark Knight Rises.
 


Fanii americani s-au intrebat daca Joseph Gordon-Levitt care in The Dark Knight Rises joaca rolul unui tanar politist pe nume John Blake va ajunge noul Batman. Deocamdata nu se stiu prea multe lucruri despre viitorul francizei, insa cei de la www.digitalspy.co.uk au prezentat 5 moduri in care universul Cavalerului Negru ar putea fi dezvoltat.



1. The Court of Owls - este o organizatie criminala secreta care ia nastere in Gotham City dupa ce Bruce Wayne/Batman anunta planurile sale de a reconstrui orasul pentru viitor. Organizatia apare in romanul grafic creat de Scott Snyder si Greg Capullo si lansat de DC Comics in 2012.  Povestea in care Batman investigheaza crimele violente asupra unor copii ar putea ajunge o sansa de relansare a francizei.
 


2. Batman: Dark Victory - creata de Jeph Loeb si Tim Sale, seria de benzi desenate a fost publicata de DC Comics intre 1999-2000. Povestea arata tranzitia lui Gotham City de la un oras controlat de mafie la unul in care criminalii fac legea. Seria reinventeaza povestea lui Robin - partenerul lui Batman si ar putea reprezenta o oportunitate de a continua pe marile ecrane universul super eroului.

3.  The Dark Knight Returns - seria limitata a lui Frank Miller publicata in 1986 relateaza povestea unui batran Batman in varsta de 55 de ani care renunta la mantie intr-un posibil viitor si a reinviat personajul in ochii publicului. The Dark Knight Returns a fost un succes financiar fiind de atunci si pana astazi considerat ca si momentul memorabil care incununeaza intoarcerea lui Batman. Din acest moment popularitatea personajului este din nou intr-o continua ascensiune.

4. A Death in the Family - benzile desenate cu Batman au atras foarte multa atentie in 1988 cand DC Comics a creat al 900-lea numar pentru cititori, in care se cerea acestora sa decida daca Jason Todd, al doilea Robin, ramanea in viata sau nu. Intunecata si violenta, povestea creata de Jim Starlin arata cum l-a ucis Jokerul pe Robin.


5. Arkham Asylum: A Serious House on Serious Earth este un roman grafic scris de Grant Morrison  si publicat in 1989. Povestea urmareste cum Jokerul conduce o revolta a pacientilor intr-un azil de nebuni si ii da un ultimatum lui Batman sa se intalneasca cu el pentru a nu-i ucide de medici. Cavalerul negru are de infruntat atat demoni interiori cat si dusmani reali unul dupa altul iar povestea reprezinta un studiu de personaj excelent.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies