marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

50 de transformari dramatice: actori celebri pe care nu ii mai recunosti in cele mai grele roluri din cariera lor

Unii dintre cei mai talentati actori din lume au trecut de-a lungul carierei prin transformari drastice, slabind sau ingrasandu-se periculos de mult. Anul trecut, Jared Leto si Matthew McConaughey au atras atentia intregii lumi cu schimbarile incredibile prin care au trecut pentru rolurile geniale din Dallas Buyers Club. Amandoi au primit numeroase premii, nominalizari la Oscar si sunt favoriti la statueta la categoriile cel mai bun actor in rol principal si cel mai bun actor in rol secundar. Revista Total FIlm a ales 50 de transformari dramatice prin care au trecut marile staruri de la Hollywood.

50 de transformari dramatice: actori celebri pe care nu ii mai recunosti in cele mai grele roluri din cariera lor

GALERIE FOTO Vezi aici 50 de transformari dramatice din filme

 

Matthew McConaughey a facut un pas imens in cariera sa in 2013, cand a ales sa lase in spate comediile romantice pentru drame puternice si emotionate. Dupa rolul dur din Mud, aparitia cameo de exceptie in The Wolf of Wall Street, McConaughey a pornit spre drumul gloriei cu rolul din Dallas Buyers Club, in care interpreteaza un bolnav de SIDA.


Actorul de 44 de ani a trecut printr-o transformare incredibila: cunoscut ca unul dintre cei mai bine facuti actori de la Hollywood, McConaughey a slabit pana ajuns scheletic, peste 20 de kilograme.

 

Actorul american a inceput sa slabeasca la finalul verii din 2012, schimbarile fiind observate la scurt timp de fanii sai si de familie, care s-a aratat ingrijorata de numarul mare de kilograme pierdute de Matthew McConaughey. Cazul sau a fost comparat cu cel al actorului britanic Christian Bale, cunoscut pentru metodele sale extreme de a intra in pielea personajelor. In 2009, americanii erau atat de impresionati de cat de mult a slabit din nou pentru filmul Luptatorul incat cei de la revista Entertainement Weekly au scris un articol cu titlul: "Memoriu catre Academia Americana de Film: dati-i lui Christian Bale un Oscar pana nu dispare de pe fata Pamantului".  Bale a fost premiat in 2010 cu mult ravnita statueta pentru rol secundar si se pare ca si Matthew are sanse mari la statueta.

 

 

 

Partnerul sau de film, Jared Leto, a impresionat si el. Dallas Buyers Club este primul sau film in ultimii 6 ani, actorul declarand ca s-a indragostit imediat de scenariul filmului lui Jean-Marc Valle. Ocupat cu formatia sa de rock, 30 Seconds To Mars, Leto a preferat sa lase in spate cariera de actor, dar revenirea sa magistrala din acest an l-a adus in topul celor mai talentati actori de la Hollywood. Pentru rolul Rayon, un transexual bolnav de SIDA, Leto a slabit 13 de kilograme, s-a epilat pe tot corpul si s-a infometat timp de 20 de zile.

 


"Practic nu am mancat nimic, foarte putin. Am slabit 13 kilograme. Cred ca la finalul regimului, cantaream 52 de kilograme. Am mai slabit si pentru alte roluri, dar niciodata atat de mult si atat de drastic. Insa am simtit ca acest rol merita un astfel de angajament. Mi s-a schimbat modul in care mergeam, in care vorbeam si in care ma simteam. Ajunsesem foarte fragil si nesigur, la fel cum se simte si personajul meu" a spus Leto.

 

 

 

Revista Total Film i-a inclus pe cei doi in topul celor mai dramatice transformari din filme, alaturi de Robert De Niro, Christian Bale, Charlize Theron sau Tom Hanks.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies