marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Hunnam renunta la rolul din Fifty Shades of Grey: 10 actori care ar putea fi Christian Grey

Charlie Hunnam a renuntat la rolul principal din filmul 50 Shades of Grey, adaptarea celui mai popular roman erotic al momentului, scriu cei de la Hollywood Reporter.

Charlie Hunnam renunta la rolul din Fifty Shades of Grey: 10 actori care ar putea fi Christian Grey

 

CLICK AICI pentru galerie foto cu 10 actori doriti in rolul lui Christian Grey

 

Charlie Hunnam, cunoscut din serialul Sons of Anarchy, a decis sa se retraga din productie, iar motivul invocat a fost programul aglomerati si perioada foarte scurta de timp dintre terminarea filmarilor la serialul care l-a facut celebru, Sons of Anarchy, si inceputul filmarilor la Fifty Shades si ca nu ar fi avut timp sa se pregateasca pentru rol.

 

 

Insa, presa americana sustine ca adevaratul motiv etse altul si ca Hunnam s-ar fi speriat de atentia excesiva pe care o primeste producti, bazata pe un roman devenit un adevarat fenomen mondial in ultimii ani. Se pare ca actorul a simiti deja schimbarile dupa ce a fost nevoit sa vina insotit de bodyguarzi la cel mai recent eveniment de promovare al serialului cu care a devenit cunoscut.

 

Mai mult, atunci canad a inceput discutiile cu producatorii pentru a accepta rolul lui Christian Grey, acesta stia perfect cand incep filmarile si cat timp are la dispozitie.

 

 

Hunnam ar fi trebuit sa joace alaturi de Dakota Johnson unul dintre cele mai iubite cupluri ale ultimului deceniu: Christian Grey, tanar si sarmant magnat preocupat de sexul sado-masochist, si Anastasia Steele, o studenta care, dupa ce-i ia businessman-ului un interviu, ajunge sa formeze cu acesta un cuplu ce a facut sa bata mai repede inimile a zeci de milioane de cititoare din intreaga lume, pe parcursul a trei romane devenite bestsellere mondiale. Ecranizarea este programata sa apara pe ecrane in luna august, iar in noiembrie ar fi trebuit sa inceapa filmarile.

 

O parte dintre fani se bucura pentru ca au fost nemultumiti de la inceput de alegerea facuta. Cel mai dorit actor in rolul lui Christian Grey este Matt Bomer, dar pe lista se afla si nume ca Ryan Gosling, Alexnader Skarsgard sau Ian Somerhalder.

 

 

 

 

 

Dakota Johnson si-a inceput cariera ca model pentru IMG inainte sa treca la actorie, cel mai important rau al sau fiind in The Social Network, unde a avut o scena memorabila cu Justin Timberlake.

 

 

Dupa rolurile secundare din 21 Jump Street, The Five-Year Engagement si Beastly, Dakota Johnson a jucat in serialul Ben and Kate, aparand si in episodul de final al The Office. Frumoasa actrita va juca cu Aaron Paul in Need For Speed, iar in curand va incepe filmarile pentru Cymbeline.

 

Charlie Hunnam este cunoscut in America din serialul Sons of Anarchy si a putut fi vazut recent si pe marile ecrane din Romania in super productia Pacific Rim, regizata de Guillermo del Toro.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies