marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Proiectul grandios pe care il pregatesc cei de la Warner Bros. Superman si Batman ar putea fi eroii principali in cel mai asteptat film din 2015

Dupa zeci de ani in care s-au luptat pe cont propriu, Superman si Batman ar putea forma o echipa intr-un viitor proiect pe care vor sa-l realizeze cei de la Warner Bros.

Proiectul grandios pe care il pregatesc cei de la Warner Bros. Superman si Batman ar putea fi eroii principali in cel mai asteptat film din 2015

 

Deja pregatiti pentru realizarea continuarii productiei Man of Steel care ar urma sa fie regizata tot de Zach Snyder, cei de la Warner Bros. au in plan sa-i ofere acestuia si filmele Flash (2016), respectiv Justice League (2017).

 

 

Potrivit The Hollywood Reporter, cei de la Warner Bros. pregatesc un proiect de anvergura care ar urma sa-i aduca impreuna pe doi dintre cei mai iubiti supereroi din toate timpurile, adica pe Superman si pe Batman, chiar in continuarea productiei Man of Steel care este programata pentru 2015.

 

 

Anuntul ar urma sa fie facut in aceasta saptamana, la Comic-Con International. Chiar daca purtatorul de cuvant al celor de la Warner Bros. a declarat ca "nu vor face nici o declaratie cu privire la aceste dezvaluiri", zvonurile despre acest proiect sunt din ce in ce mai dese.

 

 

 

Impreuna cu Zack Snyder, ar urma sa se intoarca si Henry Cavill pentru rolul lui Superman, dar si David Goyer pentru realizarea scenariului. Nu acelasi lucru se poate spune si despre revenirea lui Christian Bale in costumul lui Batman, actorul declarand ca pentru el, era lui Bruce Wayne s-a incheiat. Si Christopher Nolan ar urma sa faca parte din grandiosul proiect, rolul acestuia urmand sa fie stabilit ulterior.

 

 

Daca acest zvon se va confirma, productia care ii va reuni pe Batman si Superman va deveni cel mai asteptat film din ultimii ani, incasarile urmand sa le depaseasca pe cele obtinute de The Avengers (1.5 miliarde de dolari), tinand cont ca atat Man of Steel, cat si Dark Knight Rises au depasit fiecare bariera de 1 miliard de dolari.

 

 

Batman si Superman sunt doi supereroi cu o istorie indelungata, cei doi aparand pentru prima data impreuna in benzile desenste ale celor de la D.C., in 1954, in Worlds Finest. Acestia au fost despartiti in 1986, atunci cand Frank Miller a realizat mini-seria The Dark Knight, iar Batman si Superman au ajuns sa aiba idei diferite.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies