marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Marii scandalagii de la Hollywood: actori controversati si momentele lor de nebunie

Niciun actor n-a scapat de scandal in presa atunci cand si-a pierdut controlul. Fie ca a urlat la directorul de imagine, fie ca a impuscat colegii de platou sau a fumat iarba la 12 ani, actorii se ramarca si prin crize de nervi originale pe platourile de filmare. Iata topul celor mai scandalagii actori de la Hollywood!

Marii scandalagii de la Hollywood: actori controversati si momentele lor de nebunie

10. Klaus Kinski
Filme: Aguirre: The Wrath of God (1972), Fitzcarraldo (1982), Nosferatu the Vampyre (1979)

Relatia dintre Kinski si celebrul regizor Wener Herzog este una bine cunoscuta. Kinski face parte din categoria artistilor dificili, cu comportament agresiv si usor isteric.

Cand actorul a vrut sa paraseasca platourile de filmare ale peliculei Aguirre, Herzog l-a sechestrat sub amenintarea armei. A fost singura modalitate de a-l retine. Apoi Kinski a reusit sa puna mana pe arma si sa faca ravagii in jurul sau. A tras intr-o coliba plina cu membrii echipei, iar in timpul acesta si-a zburat si un deget.



9. Angelina Jolie
Filme: Lara Croft: Tomb Raider (2001), Mr. & Mrs. Smith (2005), Changeling (2008)

Cu mult inainte ca tabloidele s-o descrie pe Jolie drept entuziasta adoptiilor, ea a tinut capetele de ziar cand se plimba cu sangele lui Billy Bob Thornton la gat si povestea in stanga si-n dreapta ca ii plac cutitele in dormitor.

La nunta cu Johnny Lee Miller si-a scris numele sau cu sange pe tricou. Cu asta clar a captat atentia. Dar a "pierdut" din fani cand s-a cuplat cu Brad Pitt pentru ca era un barbat insurat.


 
8. Tom Cruise

Filme: Top Gun (1986), Jerry Maguire (1996), Mission: Impossible III (2006)

Ca un practicant al scientologiei e clar ca vei fi un star controversat, dar Tom Cruise se incapataneaza sa atraga atentia. S-a scris despre el c-a "spalat-o" pe creier pe sotia sa Katie Holmes si a fost criticat dupa ce a mustrat-o pe Brooke Shields ca ia antidepresive. Desigur, el stie ce e aia despresie postnatala.

Momentul in care a fost considerat nebun a fost in emisiunea lui Oprah, chiar pe canapeaua ei. Aparitia sa la show-ul prezentatoarei TV Oprah Winfrey a devenit faimoasa: din dragoste pentru noua lui iubita de atunci, Katie Holmes, Cruise s-a urcat pe canapea si a inceput sa gesticuleze, astfel incat Oprah a exclamat: „Nu te-am vazut comportandu-te asa niciodata. Esti dus!"



7. Christian Bale

Filme: American Psycho (2000), The Prestige (2006), The Dark Knight (2008)

Mare actor, dar cam temperamental. In 2008 s-a luat la cearta cu mama si sora intr-un hotel. Motivul? O suma de bani imprumutata. Chiar daca nu au fost aduse acuzatii, scandalul a aparut in toate ziarele.

N-a trecut bine incindentul acesta ca a facut o criza de nervi pe platourile de filmare de la Terminator, cand l-a agresat verbal si jignit pe directorul de imagine Shane Hurlbut. Motivul: colegul i-a distrus concentrarea a doua oara, intrand in platou. In 2009 inregistrarea audio a fost data presei. 

O puteti asculta aici.

6. Drew Barrymore
Filme: E.T.: The Extra-Terrestrial (1982), Scream (1996), Charlie's Angels (2000)

Dupa ce a cucerit inimile publicului la varsta de 7 ani cu rolul din E.T. Drew  a inceput ceea ce unii numesc viata de celebritate si poate fi considerata precoce.

A inceput sa fumeze la 9 ani, sa bea alcool la 11, iarba la 12 si cocaina la numai 13 ani. Cea mai joasa cadere a fost tentativa de sinucidere la doar 14 ani care a trimis-o direct la reabilitare.



5. Arnold Schwarzenegger

Filme: The Terminator (1984), Predator (1987), Terminator 2: Judgment Day (1991)

Cine si-ar fi imaginat vreodata ca pachetul de muschi va ajunge intr-o zi Guvernatorul Californiei? S-a casatorit c-o Kennedy si i-a mers bine o vreme.

Apoi vremea a apus si viata sa intima a aparut in presa. In urma unei aventuri c-o angajata, nu numai ca a ramas cu un copil, dar si-a pierdut si familia oficiala.

4. Lindsay Lohan
Regie: Mean Girls (2004), Freaky Friday (2003), Herbie Fully Loaded (2005)

Cand Lohan a luat-o razna devenind salbatica, dependenta de alcool si droguri, cei care au indragit-o datorita filmelor sale, au ajuns s-o deteste. A intrat si-a iesit de la dezintoxicare de nenumarate ori, a facut inchisoare in 2010 pentru ca a picat testul de droguri si a violat eliberarea conditionata.

Cea mai recenta isprava dateaza din luna februarie a anului curent cand Lohan a fost acuzata c-a furat un colier de 2500 de dolari si a fost arestata la domicliu.

3. Charlie Sheen
Regie: Wall Street (1987), Two and a Half Men (2003)

Sheen nu se plictiseste niciodata si datorita lui nici ziarele nu-si pierd clientii. Fie ca se cearta cu producatorii si actorii serialului Two and a Half Men, fie ca se imbata alaturi prietenele sale, staruri porno sau prizeaza niste cocaina, Sheen este mereu in lumina reflectoarelor.

Si se pare ca nu-l inhiba deloc, ba chiar ii place.Din pacate a divortat de Denise Richards si s-a despartit de Brook Mueller deoarece avea un comportament abuziv si era dependent de alcool. Mueller a obtinut chiar un ordin de restrectie impotriva starului.


 

2. Sean Penn
Filme: 21 Grams (2003), Milk (2008), Dogtown and Z-Boys (2001)

Un personaj celebru, Penn a avut o relatie agitata cu presa dupa ce in 1987 a petrecut 33 de zile in inchisoare, fiind acuzat de agresarea unui paparazzo. Actorul l-a atarnat la balconul apartamentului sau de la etajul 9.

Nici Madonna nu i-a facut fata. Dupa ce relatia lor s-a terminat, cantareatal l-a acuzat de violenta domestica.

  Nici macar in casnicia cu Robin Wright nu a reusit sa-si tina sub control dependenta de droguri.

1. Mel Gibson
Filme: Braveheart (1995), Signs (2002), The Beaver (2011)

Regele necontestat al Hollywoodului a iscat niste controverse de zile mari. Fiind destul de intim cu viata sa personala si cariera sa atinagand un nivel spectaculos, cand au aparut acuzatiile de violenta domestica in presa, fanii au fost socati.

Se pare ca acesta si-a agresat fosta sotie, a abuzat de alcool pana si-a pierdut mintile ori a incercat sa continue batalia proprie impotriva evreilor.  Mel e genul care nu se retine daca vrea sa jigneasca pe cineva.

Arestarea sa si comportamentul rasist pe care l-a avut impotriva ofiterului de politie, sustinand ca evreii sunt responsabili de toate razboiaele din lume, au facut ca reputatia sa sa fie calcata in picioare.

Sursa: totalfilm.com/


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies