marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

7 lucruri pe care trebuie sa le stii despre American Hustle, un film sclipitor, cu sanse la Oscar: scena in care Jennifer Lawrence si Amy Adams se saruta si ce surprize vor avea fanii

American Hustle a uimit la primele vizionari, mai ales Jennifer Lawrence, pe care criticii au numit-o sclipitoare si sustin ca fura toate scenele cu talentul ei impresionant. Cei de la Vulture ne ofera 7 motive pentru care nu trebuie ratat filmul lui David O. Russell, cu Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Christian Bale.

7 lucruri pe care trebuie sa le stii despre American Hustle, un film sclipitor, cu sanse la Oscar: scena in care Jennifer Lawrence si Amy Adams se saruta si ce surprize vor avea fanii

1. Povestea filmului

American Hustle are la baza povestea scandalului ABSCAM, in care mai multi membrii ai Congresului au fost arestati pentru luare de mita. Actiunea incepe atunci cand un agent FBI ambitios (Bradley Cooper) apeleaza la doi escroci financiari (Christian Bale si Amy Adams) pentru a pacali o serie de politicieni. In centrul povestii se afla si primarul din Camden, New Jersey (Jeremy Renner). Regizorul David O.Russell considera American Hustle a treia parte a reinventarii sale, reinventare care a inceput cu The Fighter si a continuat cu Silver Linings Playbook

 

2. Toti actorii interpreteaza roluri neasteptate

Russell a fost incantat de intuitia cu care si-a ales actorii din distributia filmului. Bale s-a ingrasat cu 20 de kg in plus, are par pe piept si este asemenat cu Austin Powers, Bradley Cooper renunta la statutul de barbat sexy, infatisarea sa cu parul ondulat oferindu-i un efect hilar, in timp ce Amy Adams, cea care este cunoscuta pentru rolurile cuminti, acum isi arata de mai multe ori sanii in rochii decoltate.

 

 

 

3. Robert De Niro si Louis C.K. apar in film

Chiar daca acest lucru nu este evidentiat in trailere, exista o secventa cameo in care Robert De Niro apare in postura de mafiot, iar Louis C.K. are un rol secundar, ca superior al lui Cooper la FBI. Exista chiar o secventa in care Cooper se lupta cu Louis C.K. 

 

4. Exista o scena in care Jennifer Lawrence canta "Live and Let Die"

Actrita poarta manusi de cauciuc de culoare galbena si are o coafura extraordinara. Este una dintre numeroasele scene in care se canta in film. Russell a explicat ca a adaugat si o secventa in care Renner fredoneaza Delilah a lui Tom Jones, pentru ca a fost fermecat atunci cand l-a auzit cantand la emisiunea Saturday Night Live.

 

5. Jennifer Lawrence o saruta pe Amy Adams

Lawrence si Adams nu apar pentru mult timp impreuna in American Hustle, insa atunci cand se intalnesc la mijlocul filmului, ies scantei, tinand cont ca prima este sotia lui Christian Bale, iar cea de-a doua este amanta. Scena are loc intr-o baie dintr-un hotel si dupa ce cele doua femei isi arunca vorbe grele, Lawrence o saruta pe neasteptate pe adversara. "Nu imi asum prea multe lucruri, dar aceasta a fost ideea mea. Cred ca este adorabila", a declarat Adams.

 

 

 

6. Anul accentelor bizare si dialogurilor dublate

Dupa Jodie Foster care a reinregistrat rolul sau din Elysium pentru a suna mai putin frantuzeste, si Cameron Diaz a apelat la o asemenea tehnica pentru rolul din The Counselor. Si American Hustle intra in categoria acestui tip de filme, Amy Adams fiind cea la care s-a lucrat la accentul sau. Actrita interpreteaza un personaj care ar trebui sa aiba accent britanic pentru a vinde mai bine, iar in toate secventele in care Adams se prespune ca vorbeste cu vocea sa normala, dialogul este de fapt modificat. 

 

7. Va domina American Hustle cursa pentru Oscaruri?

Ultimele doua productii ale lui Russell au fost nominalizate la categoria cel mai bun film, iar actorii care fac parte din distributia American Hustle chiar au si castigat statuele de aur. Cele mai mari sanse le au Bradley Cooper si Jennifer Lawrence, primul fiind absolut fenomenal in interpretarea sa, iar personajul sau este unul simpatic. Si Jennifer Lawrence are sanse sa fie nominalizata la categoria pentru cea mai buna actrita in rol secundar, personajul sau oferind unele dintre cele mai bune momente din film.

 


 

 

„American Hustle” este un thriller politic dupa un scenariu de Eric Singer, care se concentreaza pe un caz complicat de coruptie din anii ’70, cu ramificatii in Congresul SUA. Atunci 31 oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei fiind pusi sub acuzare. 


Christian Bale il va interpreta pe genialul escroc financiar Melvin Weinberg care alaturi de amanta si partenera sa la crime - Amy Adams - este obligat sa lucreze cu un agent FBI scapat de sub control - Bradley Cooper - pentru a pacali o serie de politicieni. In centrul povestii se afla si primarul din Camden, New Jersey - Jeremy Renner. Iar Jennifer Lawrence joaca rolul sotiei lui Christian Bale.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies