marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

American Hustle i-a uimit pe fani la primele vizionari: Jennifer Lawrence capteaza intreaga atentie cu inca o interpretare demna de Oscar

Filmul lui David O. Russell, „American Hustle”, considerat ultima premiera a acestui an cu sanse la Oscarul din 2014, a fost dezvaluit duminica unui public restrans din Santa Barbara si Culver City. Primele reactii sunt pozitive, insa cea care a atras atentia si laudele este frumoasa Jennifer Lawrecen, scriu cei de la Deadline.

American Hustle i-a uimit pe fani la primele vizionari: Jennifer Lawrence capteaza intreaga atentie cu inca o interpretare demna de Oscar

 

Duminica dupa-amiaza, la Santa Barbara Film Society, reprezentantii media au primit pelicula cu ovatii, multi fiind de parerea ca filmul va smulge niste trofee la Premiile SAG. Noul film al lui David O.Russell nu a starnit aceleasi reactii extraordinare ca precedentele sale film, The Fighter sau Silver Linings Playbook, dar cea care a uimit a fost Jennifer Lawrence. Presa straina scrie chiar ca Jennifer ar putea primi inca o nominalizare la Oscar, chiar cu sanse reale de a castiga al doilea troefu din cariera.



„American Hustle
” este un thriller politic dupa un scenariu de Eric Singer, care se concentreaza pe un caz complicat de coruptie din anii ’70, cu ramificatii in Congresul SUA. Atunci 31 oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei fiind pusi sub acuzare.


 

 


Christian Bale
il interpreteaza pe genialul escroc financiar Melvin Weinberg care, alaturi de amanta si partenera sa la crime - Amy Adams -, este obligat sa lucreze cu un agent FBI scapat de sub control - Bradley Cooper - pentru a pacali o serie de politicieni. In centrul povestii se afla si primarul din Camden, New Jersey - Jeremy Renner. Jennifer Lawrence, cea care a reusit sa concentreze intreaga audienta asupra sa, joaca rolul sotiei lui Christian Bale. Din cate se pare, prestatia acesteia este una de exceptie.


Kris Tapley, un reprezentant SAG, a scris pe Twitter ca filmul este „Okay”, Sasha Stone de la Awards Daily a punctat: „Mi-a facut placere sa ma uit”, iar David Poland a declarat: „American Hustle ” merita 2 Oscaruri, fara indoiala.


Cea care a fost pe buzele tuturor este Jennifer Lawrence. Colega actritei, Amy Adams, a marturisit ca scena ce a atras ovatii furtunoase din partea publicului a fost cea in care personajul ei si a lui Lawrence isi arunca insulte dure, conflictul sfarsindu-se printr-un sarut isteric: „De fapt, aceea a fost ideea mea de improvizatie. Nu stiu de ce, insa am zis ca ar merge. Sau poate doar mi-am dorit sa o sarut pe Jennifer. E atat de draguta!”

 

 


"Jennifer fura toate scenele, este incredibila in rolul sotiei lui Bale. Daca anul trecut nu castiga Oscarul pentru Silver Linings Playbook, ar fi fost imposibil sa-l rateze cu acest rol deosebit." au scris cei de la Deadline.
   

 

Regizorul David O. Russell a declarat: „Fiecare individ din lume joaca un rol zilnic important. Asta am incercat sa punctam.” De asemenea, a marturisit faptul ca pelicula este in esenta o drama cu momente comice ce ating culmile ridicolului. Un alt element remarcant este garderoba actorilor, tinutele din anii `70 au fost atente create de catre departamentul de recuzita, desi unele elemente ce tin de accesorizare au fost greu de gasit.

„American Hustle” este considerat de presa ca un candidat serios la Oscar 2014, tinand cont de distributia de vis si experienta echipei de filmare: Christian Bale a luat Oscar pentru The Fighter, Jennifer Lawrence pentru Silver Lingins Playbook, amandoua fiind  realizate tot de David O.Russell. Bradley Cooper si Amy Adams au fost si ei nominalizati la Oscar dupa ce au jucat in filmele recente ale regizorului David O. Russell.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies