marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

8 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ultimul sezon din Breaking Bad, unul dintre cele mai fascinante seriale create vreodata

In cele cinci sezoane ale serialului “"Breaking Bad"”, fanii l-au vazut pe Walter White  cum se transforma dintr-un profesor  de chimie timid, in Heisenberg, cel mai tare traficant de droguri, un personaj care va fi, probabil, amintit ca unul dintre cei mai tari eroi negativi.

8 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ultimul sezon din Breaking Bad, unul dintre cele mai fascinante seriale create vreodata


Afacerea cu droguri a lui Walter, dezvoltata in parteneriat cu Jesse Pinkman, cel care le vindea, dar si imperiul lor in plina expansiune, sunt pe cale sa se prabuseasca. Pe 11 august AMC va difuza ultimele episoade din Breaking Bad, sezonul 5. Incepand cu 12 august, episoadele vor putea fi vazute in exclusivitate in Romania pe voyo.ro

 

 

PREMIERA si EXCLUSIV in Romania. Luni, 12 august, ora 20.00 - incepe la Voyo ultima serie din Breaking Bad. Vezi cel mai premiat serial la o zi dupa lansarea din Statele Unite!

 


Iata 8 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ultimul sezon al serialului “Breaking Bad”


1. Bryan Cranston, cel care il interpreteaza pe Walter White, despre personajul sau : "Se numeste <<Breaking Bad>>, nu <<Breaking Good>>


Invitat in emisiunea "Nightline", actorul Bryan Cranston, cel care il interpreteaza pe Walter White, spunea in urma cu ceva timp ca nu stir ce se va intampla cu personajul sau si nici nu vrea sa stie pana cand nu va fi necesar. "Mi-am facut o politica inca de la primul sezon, sa nu aflu prea multe dinainte" spunea Cranston.  "Citesc scenariul urmatorului episod cu 5-6 zile inainte de filmarea lui, cam atat de mult stiu in avans. Atunci descopar ceea ce va face Walter. Walter incepe a doua jumatate a sezonului 5 crezand ca este intr-o pozitie buna. Are bani si influenta, dusmanul lui, un distribuitor de metadona este mort, dar se pare ca tanjeste dupa zilele cand viata era mai simpla. Cea mai mare dorinta a lui pentru ultimele zile din viata  ar fi sa poata avea o viata obisnuita, plictisitoare, stiind ca familia lui va trai bine pentru tot restul vietii lor. Nu va avea parte de ea...vor fi ceva probleme. Se vor intampla niste lucruri rele. Se va termina rau, nu bine."

 

 



2. Pe Bryan Cranston nu-l intereseaza daca personajul sau, Walter, va fi omorat

Chiar daca Walter White ar fi ucis la finalul sezonului, Bryan Cranston  spune ca ar fi de acord cu acest lucru. "Ar avea sens daca ar fi ucis. Pe de alta parte ar avea sens si daca nu ar fi ucis. Oricum ar fi, sunt de acord."


3. Bryan Cranston a pierdut in greutate pentru a putea interpreta rolul lui Walter
in sezonul 5

Cum Walter White s-a transformat dintr-un barbat de 50 de ani, lipsit de incredere, intr- un lord al drogurilor, lacom si periculos, Cranston spune ca a vorbit foarte mult cu Vince Gilligan, regizorul serialului, daca aceasta transformare va afecta si infatisarea fizica a personajului. Pentru startul celei de a doua jumatati a sezonului 5, Cranston spunea ca a vrut ca Walter sa arate ca si cum corpul lui ar fi fost distrus din cauza stresului, nu numai din cauza pericolului fizic, ci si emotional.

4. Jesse Pinckman, probabil, nu va iesi din afacerea cu metadona

La sfarsitul primei jumatati a sezonului 5, Jesse Pinckman este putin aiurit dupa moartea unui baiat nevinovat, dupa ce jaful unui tren nu a mers cum trebuie. El are o iesire in fata lui Walter in care ii spune ca a terminat cu traficul de metadona. El iese din joc. Dar Aaron Paul, cel care il interpreteaza pe Jesse, spune altceva despre personajul sau:  "Jesse este mai ratacit decat a fost vreodata, dar se straduieste sa isi revina ", a spus Paul. "Dar niciodata nu este chiar atat de usor. "

 


 

 


5.   Va fi omorat Jesse la final? Aaron Paul spune ca este  e posibil

Desi el nu va dezvalui daca Jesse traieste sau moare la finalul serialului, Aaron Paul  a recunoscut ca a fost ingrijorat de soarta personajului sau. “Da, desigur, cred ca fiecare personaj din film trebuie sa fie ingrijorat”, a spus Paul. “Daca Jesse sfarseste mort, sper ca va fi un moment remarcabil, dar nu stiu daca va fi cazul. Cred ca scenaristii serialului Breaking Bad au decis sa pastreze cele mai mari surprize pentru finalul acestuia”, a adaugat acesta.



6. Pe cine va alege Walter Jr, pe unchiul lui ori pe tatal sau?

Pe parcursul serialului, fiul lui Walter si al lui Skyler White a fost nevoit sa se confrunte cu un tata cu probleme emotionale pe care il privea drept exemplu, in timp ce nu stia de afacereilr cu droguri ale acestuia. Dar cand parintii lui se despart, Walter Jr merge sa  locuiasca alaturi de matusa si unchiul sau, la familia Schraders, si trebuie sa faca o alegere. “Va trebui sa aleaga: unchiu sau tatal, ca sa inteleaga cine este el.  Se va da la o parte din calea vietii sau a mortii ? “ a spus RJ Mitte, cel care il interpreteaza pe Walt Jr.  "Cred ca va fi de partea tatalui. La sfarsitul zilei, sangele apa nu se face".

 

 

 

7  Vince Gilligan a plans cand a scris finalul serialului

Cand regizorul Vince Gilligan a scris finalul serialului, el a spus ca  a plans. Asta inseamna ca Walter White va muri in cele din urma ? "Am plans pentru ca, brusc, mi-am dat seama ca niciodata nu voi mai scrie un scenariu pentru un astfel de personaj."  a spus Gilligan.

 

8. Bryan Cranston este dispus sa joace intr-un spin-off de la  "Breaking Bad"

Bryan Cranston a avut o idee pentru o posibila continuare si un spin- off al serialului: ca fiica lui Walter si a lui Skyler White, Holly White, sa preia afacerea familiei.  "Toata lumea probabil va muri ( la final), fetita noastra micuta probabil va fi singura care va ramane in viata", a spus Cranston." Ea o va lua pe urmele tatalui ei. Asa cred eu ca ar merita continuat serialul".

 

 

Serialul Breaking Bad, recompensat de-a lungul anilor cu multe premii importante, prezinta povestea unui profesor de chimie diagnosticat cu cancer pulmonar in stadiu terminal, care decide sa amenajeze un laborator clandestin de metamfetamine pentru a putea sa isi intretina familia, devenind astfel un personaj important din traficul de droguri. Cel de-al cincilea sezon al serialului  va fi si ultimul.

 

 

Vezi Breaking Bad in premiera pe voyo.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies