marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vince Gilligan, creatorul serialului momentului in SUA: Am plans cand am scris finalul lui Breaking Bad

Aflat la un eveniment alaturi de mai multi producatori de seriale, Vince Gilligan, creatorul Breaking Bad, a oferit mai multe informatii despre finalul show-ului, facand si cateva marturisiri emotionante. Peste 2 saptamani, serialul se reia in SUA, acesta fiind ultimul sezon din unul dintre cele mai premiate seriale din lume.

Vince Gilligan, creatorul serialului momentului in SUA: Am plans cand am scris finalul lui Breaking Bad

 

Luni, 12 august, ora 20.00 - incepe la Voyo ultima serie din Breaking Bad. Vezi cel mai premiat serial la o zi dupa lansarea din Statele Unite!

 

 

Vince Gilligan, creatorul serialului Breaking Bad,  a recunoscut ca a plans atunci cand a trebuit sa scrie finalul serialului. "Nu le-am spus celor din echipa mea despre acest lucru. Am plans cand am scris finalul. Sfarsitul ultimului episod m-a emotionat", a explicat Gilligan.

 

 

Desi a declarat de nenumarate ori ca scenariul pentru Breaking Bad a fost mereu planificat cu meticulozitate, acesta a marturisit ca finalul serialului nu a facut parte din planul construit la inceputul primului sezon, fiind modificat de mai multe ori.

 

 

 

"Am stat in camera cu scenograful de mii de ori si am jucat sah. Daca mutam un personaj de acolo, aici, ce se intampla? Care este contra-miscarea?",  a spus Gilligan. "Ne-am intrebat de mai multe ori care sunt posibilele sfarsituri cu care am putea veni? Si apoi, care sfarsit ne-ar satisface cel mai mul?, a adaugat acesta.

 

 

 

 

Serialul Breaking Bad, recompensat de-a lungul anilor cu multe premii importante, prezinta povestea unui profesor de chimie diagnosticat cu cancer pulmonar in stadiu terminal, care decide sa amenajeze un laborator clandestin de metamfetamine pentru a putea sa isi intretina familia, devenind astfel un personaj important din traficul de droguri. Cel de-al cincilea sezon al serialului, care va fi si ultimul, va fi difuzat incepand din 15 iulie pe micile ecrane din Statele Unite.

 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies