marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

99 Homes, o drama puternica despre faliment si vise frante in America. Andrew Garfield si Michael Shannon au impresionat la Venetia

"99 Homes" este noul film al regizorului Ramin Bahrani, ce a avut premiera la Festivalul de la Venetia. La conferinta de presa au fost prezente si starurile filmului, actorii Andrew Garfield si Michael Shannon.

99 Homes, o drama puternica despre faliment si vise frante in America. Andrew Garfield si Michael Shannon au impresionat la Venetia

"99 Homes" este un portret al crizei imobiliare in America, ce dezvaluie visele frante in America ale indivizilor ce incearca sa se agate de iluzii. Falsele promisiuni, durerea si lacomia sunt teme principale in filmul lui Bahrani.

Pelicula a impresionat la Venetia si a fost primita foarte bine atat de catre public, cat si de presa de specilitate. Cei de la The Guardian i-au oferit filmului 4 stele din 5: "99 Homes este o drama captivanta si emotionanta despre tentatie, rusine, umilinta si lacomie. Si e bine sa mai vedem si filme care arata cat de toxica poate fi America. Un film idealist si exemplar jucat de catre Michael Shannon si Andrew Garfield, 99 Homes este de neratat".

 

 

 

In "99 homes", Garfield da viata unui muncitor in constructii, care nu mai poate plati ratele si isi pierde locuinta. Ca sa o recupereze, il ajuta pe cel care l-a evacuat, un agent imobiliar fara scrupule, interpretat de Michael Shannon, sa le faca acelasi lucru altor datornici.

Regizorul a fost marcat de jocurile de culise, coruptia si cinismul descoperite in timp ce pregatea filmarile. Ramin Bahrani a declarat la conferinte de presa de la Venetia: "Imi amintesc ca dupa doua, trei saptamani petrecute in Florida, coruptia descoperita imi dadea ameteli. Parca imi exploda capul."
 

 

 

Andrew Garfield a impresionat si el publicului nu doar in film, ci si cu aparitia de la festival, dupa ce si-a lasat o barba stufoasa, ce il facea greu de recunoscut, insa fanele sale au reactionat pozitiv si actorul a fost mereu inconjurat de fane si a semnat autografe. Si iubita acestuia, actrita Emma Stone, este la Venetia, unde a deschis editia din acest an cu filmul Birdman, in regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies