marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

 A aparut un nou poster pentru Captain America: The First Avenger. Intra aici sa vezi

Chris Evans il interpreteaza pe Capitanul America in adaptarea dupa benzile desenate ce va fi lansata in Romania in luna august.

A aparut un nou poster pentru Captain America: The First Avenger. Intra aici sa vezi

Nascut in timpul marii depresiuni, Steve Rogers a crescut intr-o familie saraca. Oripilat de imaginile cu nazistii care invadeaza Europa, Rogers se inroleaza in armata. Dar pentru ca este fragil si bolnavicios este resprins.

Ascultand motivul serios al baiatului, Generalul Chester Phillips, ii ofera oportunitatea sa faca parte dintr-un experiment special... operatiunea: Renasterea.

Dupa saptamani de teste, lui Rogers i se administreaza Super-Soldier Serum si este bombardat cu raze "vita". Trupul sau devine puternic si perfect, dar ramane in continuare om. Incepe exercitii fizice si un program de tactica, trei luni mai tarziu primeste prima misiune in pielea Capitanului America. 



Inarmat cu scutul indestructibil si cunostintele acumulate, Capitanul America lupta impotriva raului. Este o santinela a libertatii, dar si un leader al razbunatorilor.

Captain America: The First Avenger distributie: Chris Evans, Hugo Weaving, Tommy Lee Jones, Stanley Tucci, Haley Atwell, Sebastian Stan, Dominic Cooper, Toby Jones si Neal McDonough.  Filmul este regizat de Joe Johnston si este programat pentru lansare 2D si 3D in luna august.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies