marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO / Cele mai populare papusi revin pe marile ecrane. Vezi trailerul de la cel mai nou film "The Muppets"

The Muppet Show are o traditie care dateaza din anii '50, iar primul film The Muppet Movie a fost realizat in 1979 si a avut incasari de peste 75 de milioane de dolari. Este imposibil ca productia 2011 sa nu fie privita cu scepticism de fani si critici.

VIDEO / Cele mai populare papusi revin pe marile ecrane. Vezi trailerul de la cel mai nou film The Muppets

Si totusi,  actorul si scenaristull Jason Segel insista ca nu se pierde traditia Muppets, ci ca in baza contractului vor exista multe elemente dilm filmul original, a declarat unui grup de reporteri.

Am vrut sa aduc un omagiu filmelor care au insemnat atat de mult pentru mine in copilarie. Generatia copiilor nostri isi vor aminti acele filme grozave, acele momente uluitoare. Si am vrut sa le pot arata copiilor filmele Muppets, acesta a fost scopul meu.

Segel are un partener la fel de entuziasmat in renasterea francizei atat de indragite, Amy Adams, un fan declarat al papusilor. Este minunat! Am avut noroc sa joc intr-o multime de filme de familie, Enchanted, Night at the Museum si acum sa fac parte din asta, a declarat reporterilor.

Este ceva cu care am crescut si de care am fost indragostita. Cand am auzit ca se lucreaza la inca un film Muppets am vrut sa ma implic. A fost cool. Cand te roaga Kermit sa faci ceva e greu sa te uiti la el si sa-i spui nu. Am fost prinsa-n mreje.

Toate-au mers conform planului pentru ca Segel spune ca si-a dorit-o foarte mult pe platouri si ca a scris scenariul avandu-o in minte. Femeia asta poate sa faca orice. Este capabila sa joace naivitatea care nu ii este caracteristica in viata reala. Este una dintre cele mai inteligente femei din cate cunosc!

Filmul va fi lansat in noiembrie in cinematografe. Segel si Disney s-au descurcat de minune la promovarea filmului si la atragerea fanilor Muppets. Au realizat trei trailere spoof: s-au prostit pe tema comediei romantice, au creat propria mahmureala si l-au distribuit pe Kermit in rolul lui Green Lantern.

In cele din urma au lansat trailerul original pe care-l puteti urmari mai jos.

Sursa: huffingtonpost.com/


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies