marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"A fost o perioada traumatizanta". Kristen Stewart face dezvaluiri emotionante despre scandalul amoros in care a fost implicata si care a dus la despartirea de Robert Pattinson

Actrita Kristen Stewart face dezvaluiri, in premiera, despre scandalul amoros care i-a patat imaginea in urma cu 2-3 ani. Actrita de 25 de ani a declarat pentru revista Marie Claire ca scandalul amoros in care a fost implicata cu regizorul Rupert Sanders, pe vremea cand era intr-o relatie oficiala cu Robert Pattinson, i-a zdruncinat lumea.

A fost o perioada traumatizanta . Kristen Stewart face dezvaluiri emotionante despre scandalul amoros in care a fost implicata si care a dus la despartirea de Robert Pattinson

In noul numar al revistei Marie Clarie, pe a carei coperta si apare, Kristen Stewart ofera un interviu emotionant despre perioada agitata prin care a trecut in ultimii ani.
 

"A fost traumatizant pentru mine acel episod din viata mea. Nu e usor ca atunci cand ai 20 de ani si putin sa treci prin astfel de lucruri. Mi-am distrus singura lumea, recunosc" a spus onest Kristen Stewart.
 

In iulie 2012, in presa taboida, au aparut imagini cu Kristen Stewart si regizorul Rupert Sanders. Cei doi au colaborat la "Snow White and The Huntsman", ea in rol eroina, el ca regizor. Relatia lor profesionala s-a extins si cei doi au avut o scurta aventura. In imagini, cei doi erau imbratisati si se sarutau.

 


 

La ace vreme, Rupert Sanders era casatorit cu modelul Liberty Ross, cu care avea doi copii, iar Kristen Stewart era intr-o relatie cu actorul Robert Pattinson, colegul ei de platou in seria Twilight. Scandalul a fost preluat de toate publicatiile din intreaga lume, iar actrita a ales sa stea departe o perioada de lumina reflectoarelor.
 

Acum, dupa 3 ani de la incident, actrita spune ca nu a lasat ca acel scandal sa o afecteze. "sunt mandra ca am reusit sa merg mai departe cu viata mea si ca nu am cazut psihic. Inaintarea in varsta m-a facut mai calma si mai precauta, ceea ce e grozav. Intre 15 si 20 de ani, a fost cel mai dificil, eram panicata, agitata si extrem de fragila. Eram un 'control freak', trebuia sa controlez orice situatie, ceea ce nu se poate si ajungeam in stari groaznice" a mai declarat Kristen Stewart.
 

Kristen a vorbit si despre stilul ei vestimentar si podoapa capilara, care a fost un subiect de discutie pentru carcotasi. "Parul meu era un dezastru, orice as fi facut eram catalogata drept "deloc sexy". Dar ma puteam ascunde in spatele lui. Odata ce m-am tuns, chipul meu era expus. Cu toate astea, nu m-am simti niciodata mai bine si mai increzatoare in mine. Pentru multi oameni parul lung e ceva frumos. Dar pe urma? Scopul tau principal in viata este sa fii dorita? Si pe urma? Ar fi al naibii de plictisitor..."

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies