marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Acoperitul, o altă abordare a poveștii lui Pablo Escobar

Bani murdari, afaceri cu droguri și un agent acoperit care e dispus să riște totul.

Acoperitul, o altă abordare a poveștii lui Pablo Escobar
În anii ’80, Florida a fost invadată de traficanți care își vindeau drogurile provenite din America de Sud de-a lungul coastei de Est a Americii. Iar autoritățile locale, depășite de fenomen, doreau să curețe cât mai mult din piața neagră care tot înflorea peste noapte.
 
Agentul special al serviciului vamal al SUA, Robert Mazur, este dispus să se implice 100%, în ciuda tuturor riscurilor. Și, sub pseudonimul Bob Musella (Bryan Cranston), vrea să se infiltreze printre traficanții de droguri, dându-se un important gangster.



 

 
El reușește să pătrundă în cel mai mare cartel din lume și ajută la demascarea organizației de spălare de bani a lordului drogurilor Pablo Escobar și la distrugerea Bank of Credit and Commerce International (BCCI), care deținea în secret acțiuni ilegale ale First American Bank din Washington, D.C.
 
Deși pare doar un alt scenario al incredibilei povești a lui Pablo Escobar, filmul chiar e inspirat din autobiografia omonimă a lui Robert Mazur, un agent special al Vămii americane, care în anii 1980 a ajutat la destructurarea organizației de spălare de bani celui mai mare traficant din lume, lucrând sub acoperire.



 

 
Din distribuție mai fac parte Diane Kruger, Benjamin Bratt, John Leguizamo, Saïd Taghmaoui, Joe Gilgun și Amy Ryan.


 

Filmul „Acoperitul“/„The Infiltrator“ (2016) este difuzat la Pro Cinema miercuri seară de la ora 22:45.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies