marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

După David Beckham, și soția sa, Victoria Beckham, va avea propriul documentar pe Netflix

Cu un succes neașteptat, documentarul internaționalului va fi urmat de unul al soției sale, fosta Spice Girl.

După David Beckham, și soția sa, Victoria Beckham, va avea propriul documentar pe Netflix
Victoria Beckham va fi protagonista unui nou serial documentar Netflix. Vedeta în vârstă de 50 de ani, care este căsătorită cu legenda fotbalului David Beckham din 1999, a devenit celebră ca membră a trupei Spice Girls la sfârșitul anilor 1990, iar mai târziu și-a schimbat cariera în domeniul design-ului vestimentar.

Acum, după ce a apărut în documentarul soțului ei, „Beckham”, nominalizat la Emmy, Netflix a anunțat că va realiza o altă serie axată pe realizările și victoriile ei. „Printr-o privire exclusivă în culisele afacerii Victoriei, a vieții sale personale, a familiei sale, a celor mai apropiați prieteni și a carierei sale în modă și incluzând arhive nemaivăzute, serialul va spune povestea reinventării Victoriei ca director de creație al propriului brand”, a declarat compania de streaming într-un comunicat de presă.



 

 
Viitoarea producție o va arăta pe Victoria Beckham, care are patru copii împreună cu David Beckham – pe Brooklyn (25 de ani), Romeo (21 de ani), Cruz (19 ani) și Harper (13 ani) – în timp ce „jonglează” cu viața de familie și cea de femeie de afaceri.



 

 
„După seria de documentare despre David Beckham, care a relatat ascensiunea sa spre faimă ca fotbalist de succes și simbol al culturii pop, viitorul documentar promite să o suprindă mai îndeaproape pe fosta vedetă pop în timp ce jonglează cu viața sa profesională și cea intimă”, se mai arată în declarație.



 

 
Astfel, vom vedea cum, în 1994, Victoria Backham a participat la o audiție deschisă pentru un grup numit Touch și a fost selectată alături de Geri Halliwell, Melanie C, Mel B și Emma Bunton, dar doi ani mai târziu s-au despărțit de managementul lor inițial și au devenit cunoscute publicului ca Spice Girls. Grupul a ajuns în topul vânzărilor din toate timpurile cu hituri precum „Wannabe” și „Viva Forever”, iar Victoria - cunoscută atunci sub numele de Posh Spice - s-a lansat ulterior solo cu melodii precum „Not Such An Innocent Girl”.



 

 
Brandul său de îmbrăcăminte omonim a fost lansat în septembrie 2008 și a creat Victoria Beckham Beauty în 2018, la scurt timp după ce a fost numită Ofițer al Ordinului Imperiului Britanic pentru serviciile aduse modei.
 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies