marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Partenera lui Lily Collins din serialul Emily in Paris a vorbit despre lupta ei cu leucemia

Actrița Ashley Park era cât pe ce să nu se întoarcă pentru noul sezon din „Emily in Paris” din cauza problemelor de sănătate.
Partenera lui Lily Collins din serialul Emily in Paris a vorbit despre lupta ei cu leucemia
„Emily in Paris” s-a poziționat ca unul dintre cele mai de succes seriale ale Netflix și, datorită proiectului, Lily Collins a atins faima internațională. Însă un rol decisiv îl are și colega sa, Ashley Park, care o interpretează pe Mindy Chen cea sexy și cu voce senzuală, care a dezvăluit recent că viața ei a fost în pericol și a asigurat că este „un miracol” că este încă aici.

Actrița în vârstă de 33 de ani este sub supraveghere medicală încă de când era copil, însă la începutul acestui an a fost nevoită să ducă încă o bătălie, care era cât pe-aci să o facă să nu se întoarcă în serialul de succes.


 
Încă de la o vârstă foarte fragedă, Ashley Park a fost diagnosticată cu leucemie, un tip de cancer care se găsește în sânge și afectează puternic calitatea vieții pacientului, însă actrița a fost diagnosticată greșit și medicii au confundat leucemia cu o problemă de creștere. „Am fost diagnosticată chiar înainte de Crăciun. Dansam și făceam o mulțime de activități extrașcolare și întârziam la toate cursurile pentru că nu puteam urca scările la timp. Aveam vânătăi peste tot și pierdusem mult în greutate. Dar toată lumea se schimbă când ai 15 ani”, a declarat Ashley într-un interviu acordat podcastului „My First Time”.
 
Actrița a explicat că i s-a părut foarte ciudat că, deși era o adolescentă foarte activă din punct de vedere fizic, performanțele ei erau foarte slabe. Cu toate acestea, după ce a fost supusă mai multor teste, medicii nu au reușit să îi pună un diagnostic clar. Abia mai târziu, un pediatru a efectuat un test de sânge și a reușit să găsească răspunsul.



 

 
Odată ce a reușit să lupte cu boala, Ashley Park a decis să înceapă o carieră pe scenă. „Odată ce am ieșit din spital, mi-am spus: «Nu vreau ca acest lucru să mă definească, iar într-o zi voi avea din nou părul lung și oamenii nu vor avea nicio idee»”, a declarat actrița în timpul interviului.
 
Deși Ashley Park a luptat cu succes împotriva leucemiei în timpul adolescenței și la începutul vieții adulte, actrița a fost din nou lovită de boală la începutul acestui an. În ianuarie anul trecut, ea a declarat pe contul său de Instagram că a suferit un șoc septic la cina de Anul Nou. Cu o serie de fotografii care o arată pe Ashley întinsă pe un pat de spital, însoțită de iubitul ei Paul Forman, care l-a interpretat pe Nicolas de Leon în „Emily in Paris”, ea a spus că tot coșmarul a reînceput după ce s-a simțit rău la o cină. Ea a crezut că a fost amigdalită, însă în cele din urmă a ajuns la spital.



 

 
„Sunt profund recunoscătoare fiecărui medic și fiecărei asistente care au lucrat neobosit și în special lui Joali Being pentru că a răspuns imediat și a rămas alături de mine pentru a oferi traducere și sprijin vital. Mulțumiri nesfârșite echipei mele personale de eroi de acasă [...] lui Paul, părinților și medicilor mei pentru toate acele ore (știți cine sunteți)”, a scris Park pe Instagram la acea vreme.



 

 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies