marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actori de Oscar facuti de RUSINE in 2011

Surprinzator sau nu foarte multi actori premiati in ultimii ani cu Oscar si-au murdarit in 2011 celebrele statuete cu roluri care nu prea le-au facut cinste. www.huffingtonpost.com a realizat un clasament cu actorii de Oscar care s-au facut de rusine in 2011.

Actori de Oscar facuti de RUSINE in 2011

Iata aici clasamentul:

1.Natalie Portman: A luat Oscar pentru Lebada Neagra in 2010 si a dat-o rau de tot in bara in 2011 cu filme ca  Maria ta si Fara obligatii.


2. Christoph Waltz: A luat Oscar pentru The Inglorious Basterds in 2009, insa a fost criticat pentru filme ca The Green Hornet si Water for Elephants.
 

3. Helen Mirren. Premiata cu Oscar in 2006 pentru rolul din The Queen, actrita de 65 de ani i-a facut pe multi sa strambe din nas cu rolul din comedia Arthur.


4.Jennifer Connelly. In 2001 a luat un Oscar pentru A Beautiful Mind, insa anul asta s-a ales cu un rol oribil  - Beth in The Dilemma, o comedie dramatica cu un buget de 70 de milioane de dolari care a esuat lamentabil.

5. Penelope Cruz. Frumoasa Penelope a fost una din bilele negre pentru Piratii din Caraibe 4, cel putin asa au considerat criticii si o parte a fanilor care nu au fost de acord cu prestatia actritei.


6. Tom Hanks. Ce se mai poate adauga dupa ce presa americana a catalogat filmul Larry Crowne  drept cel mai prost din cariera pentru actorul premiat cu 2 Oscaruri?


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies