marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai bune 15 filme din aceasta toamna. Ce super productii ajung in Romania

Ce filme hot nu trebuie sa ratati in aceasta toamna? Cateva din cele mai bune/asteptate productii vor incendia cinematografele pe final de an. Iata o lista cu 15 filme extrem de anticipate care ajung in aceasta toamna in Romania.

1. Contagion

Premiera in Romania: 28.10.2011
Cu: Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law, Gwyneth Paltrow 

Regizor: Steven Soderbergh

Un thriller SF despre panica, tensiunea, agitatia si teroarea in care au fost aduse victimele unei epidemii generate de un virus letal ce se raspandeste rapid prin aer.

2. Drive

Premiera in Romania: 16.10.2011
Cu: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Albert Brooks
Regizor: Nicolas Winding Refn

Ryan face cel mai bun rol al carierei sale, cel putin asa au spus criticii de la Festivalului de Film de la Cannes unde a avut premiera. Cascador ziua si angajat al clanurilor interlope din LA noaptea, Driver (Ryan Gosling) risca totul atunci cand  se ataseaza de vecina lui Irene (Carey Mulligan) si de fiul acesteia Benicio (Kaden Leos).

3. Abduction

Premiera in Romania: 23.09.2011
Cu: Taylor Lautner, Lily Collins, Jason Isaacs, Alfred Molina, Sigourney Weaver, Maria Bello 

Regizor: John Singleton

Da, e cu tipul din seria Twilight despre care Singleton spune ca este mai bun decat Tom Cruise iar Mark Wahlberg a spus ca arata mai bine decat el si Leonardo DiCaprio la un loc. :)


 

4.Moneyball

Premiera in Romania:25.11.2011
Cu Brad Pitt, Jonah Hill, Robin Wright Philip Seymour Hoffman
Regizor: Bennett Miller

Mult asteptatul film al lui Brad Pitt este o drama petrecuta in lumea baseball-ului.Filmul ni-l prezinta pe Billy Beane, managerul echipei de baseball Oakland Athletics. Desi situatia financiara a clubului este una dezastruasa, Beane va incerca sa revitalizeze echipa prin intermediul unei tehnici revolutionare. Aceasta tehnica va fi preluata si de restul echipelor, folosindu-se chiar si in ziua de azi.

5.50/50
Premiera in Romania: noiembrie 2011
Cu Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anna Kendrick, Bryce Dallas Howard, Anjelica Huston

Regizor: Jonathan Levine

Lupta cu boala a unui tanar care decide sa trateze cancerul cu umor si sa faca haz de necaz ori de cate ori are ocazia.Atitudinea lui pozitiva ii este de folos in lupta cu maladia.Joseph Gordon-Levitt e pe val dupa rolul fantastic din Inception.

6. The Ides of March
Premiera in Romania: Octombrie 2011
Cu: Ryan Gosling, George Clooney, Philip Seymour Hoffman, Paul Giamatti

Regie: George Clooney

In afara de jocurile murdare ale politicii, filmul urmareste povestea lui Stephen Myers (Ryan Gosling), secretar de presa in staff-ul unui nou candidat la presedintie, politicianul Mike Morris (George Clooney). In timpul campaniei electorale, tanarul se va indragosti de o stagiara (Evan Rachel Wood), dar in acelasi timp va descoperi ca lumea lipsita de scrupule a politicii ii va narui toate idealurile.

7. Real Steel

Premiera in Romania: 07.10.2011
Cu Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Dakota Goyo
Regizor: Shawn Levy

O drama despre box, plasata intr-un viitor apropiat, in care roboti de o tona cu aspect umanoid lupta pentru distractia oamenilor.

8. Puss in Boots

Premiera in Romania 02.12.2011
Cu: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis
Regie: Chris Miller

Cum a ajuns Motanul incaltat sa se intalneasca cu Shrek si prietenii lui?! Puss in Boots se anunta inca o animatie spectaculoasa si plina de umor

9.Tower Heist

Premiera in Romania: 11.11.2011
Cu Ben Stiller, Eddie Murphy, Matthew Broderick, Alan Alda

Regizor: Brett Ratner

Tower Heist spune povestea a doi simpli angajati, Josh Kovacs (Ben Stiller) si Slide (Eddie Murphy), la un complex luxos de apartamente care pun la cale un plan pentru a se razbuna pe un miliardar escroc de pe Wall Street ce le-a furat fondul de pensii.

10. The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

Premiera in Romania: 18.11.2011
Cu Kristen Stewart, Robert Pattinson

Regie: Bill Condon

Cei mai populari vampiri din lume se intorc. Bazat pe cel de-al patrulea roman al scriitoarei Stephenie Meyer din seria populara The Twilight Saga, filmul regizat de Bill Condon va fi lansat pe doua bucati: o parte va fi lansata pe 18 noiembrie 2011 iar cealalta pe 16 noiembrie 2012. Acum asistam la mult asteptata casatorie dintre Bella si Edward:)

11. The Descendants
Premiera in Romania: decembrie 2011
Cu George Clooney, Shailene Woodley, Matthew Lillard

Regie: Alexander Payne

George Clooney vine cu povestea unui tata ce trebuie sa aiba grija de cele doua fete ale sale, dupa ce mama lor a fost implicata intr-un accident.

12. Mission: Impossible - Ghost Protocol
Premiera in Romania:16.12.2011
Cu: Tom Cruise, Jeremy Renner, Paula Patton
Regizor: Brad Bird

Vesti bune pentru fanii Tom Cruise si fanaticii francizei “Misune Imposibila”. Agentul Ethan Hunt se intoarce in celebra serie cu spioni iar in trailer arata de parca ar fi James Bond. Cascadoriile pe muchie de cutit ale lui Tom Cruise, mai ales cele de pe varful turnului Burj Khalifa din Dubai (cea mai inalta cladire din lume) vor face deliciul fanilor.



 

13. Hugo
Premiera in Romania: decembrie 2011
Cu Asa Butterfield, Chloë Grace Moretz, Ben Kingsley, 
Sacha Baron Cohen
Regizor: Martin Scorsese

Primul film 3D al lui Scorsese urmareste aventurile fantastice ale unui copil orfan ce traieste o viata secreta intre peretii unei gari din Paris. Ajutat de o fata excentrica, el cauta un raspuns legat de moartea recenta a tatalui sau.


14. Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Premiera in Romania: 23.12.2011
Cu Robert Downey Jr., Jude Law, Jared Harris, Noomi Rapace
Regizor: Guy Ritchie

Aventurile continua pentru Robert Downey Jr. Vom vedea daca si de aceasta data, Sherlock Holmes ramane cel mai destept om din camera, mai ales ca Professor Moriarty este un adversar pe masura sa


15. The Girl With the Dragon Tattoo
Premiera in Romania: 30.12.2011
Cu Rooney Mara, Daniel Craig, Christopher Plummer
Regizor: David Fincher

Un film oribil de grafic cum l-a numit chiar starul Daniel Craig. The Girl With the Dragon Tattoo este un remake al ecranizarii cu acelasi nume produs de suedezi in anul 2009 . Filmul este o adaptare dupa romanul de mare succes'' Millenium" si se invarte in jurul aventurilor unui jurnalist care incearca sa rezolve misterele unei disparitii intr-o familie aristocrata.





 

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies