marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 actori mari care si-au distrus propriile filme: Partea 2

De multe ori, producatorii de la Hollywood pariaza pe mari actori pentru a avea succesul de box-office pe care toata lumea si-l doreste. Insa cand calitatea filmului lasa de dorit, si prestatia actorilor este dezamagitoare. Saptamana trecuta avem vazut o parte dintre actorii de la care toata lumea avea asteptari, dar care pe langa faptul ca au jucat foarte prost, au distrus unele din cele mai asteptate filme. Iata partea a doua!

Keanu Reeves - The Day the Earth Stood Still ( 2008)

Seria Matrix a fost cea care l-a salvat pe Keanu Reeves, punandu-l pe lista celor mai cautati actori de la Hollywood. Insa Reeves a avut mai multe esecuri decat succese in materie de filme. In 2008, toata lumea astepta sa vada remake-ul filmului The Day the Earth Stood Still. Insa atat criticii cat si publicul au ramas dezamagiti de prestatia actorului, despre care s-a spus ca a distrus filmul. Reeves, in varsta de 47 de ani, a fost de nenumarate ori in topul actorilor cu cele mai proaste accente in filme. Un exemplu este Dracula, adaptarea lui Francis Ford Coppola dupa romanul lui Bram Stoker, rolul sau din acest film fiind considerat una dintre cele mai proaste interpretari ale sale.

George Clooney - Batman & Robin (1997)

George Clooney a atras atentia inca de la inceputul carierei sale. Acum, considerat unul dintre cei mai buni actori dar si regizori de la Hollywood, Clooney isi alege cu multa grija rolurile in care apare. Insa, pana si el a mai avut rateuri in cariera. Batman si Robin a fost cel mai mare esec din seria filmelor inspirate de benzile desenate Batman. Iar George Clooney a fost considerat un zero total, fiind cotat drept cel mai slab actor care a imbracat costumul supereroului.

Sophia Coppola  - The Godfather III (1990)

Chiar daca acum este considerata talentata in postura de regizor, fiica celebrului Francis Ford Coppola nu a demonstrat acelasi lucru ca actrita. In cel de al treilea film din seria Nasul, regizorul a facut poate cea mai mare greseala distribuind-o pe fiica sa in rolul lui Mary Corleone. Critcii au fost extrem de duri cu ea, considerand ca este netalentata. Se pare ca Sophia Coppola a renuntat la actorie dupa acel film, preferand sa treaca in spatele camerelor de filmat, in scaunul regizorului.

Val Kilmer  - The Saint  (1997)

The Saint a fost cotat un film extrem de prost, in mare parte si din cauza lui Val Kilmer, care a facut unul din cele mai proastel rolurile ale sale. Desi a impresionat pe toata lumea cu rolul sau din "The Doors" in care a avut o interpretare memorabila. Pentru "The Saint" actorul a primit o nominalizare la Zmeura de Aur. Chiar daca are foarte mult potential, actorul a ales mai multe filme de duzina, si printre picaturi, filme bune.

John Travolta -  Battlefield Earth (2000)

Considerat unul din cele mai proaste filme SF din toate timpurile, nici macar aparitia lui Travolta nu a putut ridica filmul. Travolta a ales sa joace la nivelul filmului, fiind un fiasco total. Criticii au catalogat filmul ca fiind o monstruozitate in domeniu iar Travolta si-a mai omorat inca o data cariera, care este plina de esecuri.

 


Modifică setările cookies