marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorii din noul film Star Trek ajung acolo unde nu a mai ajuns nimeni. Ce a dezvaluit Karl Urban pe covorul rosu

Actorii din noul film din seria "Star Trek" ajung "acolo unde nu a mai ajuns nimeni". Adica in cautarea lumilor noi si a noilor civilizatii, dincolo de orice Univers cunoscut.

Actorii din noul film Star Trek ajung acolo unde nu a mai ajuns nimeni. Ce a dezvaluit Karl Urban pe covorul rosu

La premiera care a avut loc la Londra, starurile au vorbit pe covorul rosu despre ce au insemnat filmarile si ce schimbari au avut loc.

Distributia noului film din franciza Star Trek pare identica daca e sa analizam si celelalte doua pelicule. Schimbarea majora vine insa din partea regizorului, care i-a predat stafeta lui Justin Lin.

Karl Urban, actor: "Este diferit pentru ca J.J. Abrams este ca unul dintre actori, este prezent in scene si mentine ridicat moralul tuturor. Justin este la polul opus. Mult mai linistit si ne ofera un alt sentiment"

Idris Elba este si el o prezenta proaspata - actorul britanic intra in pielea unui ticalos.

Reporter: "De ce britanicii joaca atat de bine rolurile ticalosilor?
Idris Elba: Pentru ca noi putem sa spunem lucruri urate intr-un mod mai dragut."

Pe de alta parte, actorul Simon Pegg, care este si co-scriitor al scenariului, a vorbit pe covorul rosu despre cum a rezistat unei tentatii - aceea de a-i da personajului sau cele mai bune replici.

Simon Pegg : "Am scris replicile fiecarui personaj, nu a contat cui am dat replicile. Chris Pine tocmai m-a atins! Ne-am distrat foarte mult! Nu am vrut sa ma pun in foarte multe scene, asa ca il intrebam pe Doug, colegul meu, daca este in regula ca Scotty sa fie in aceasta scena si el imi spunea da sau nu."

Filmul, despre care multi spun ca ar duce la sfarsitul seriei "Star Trek", ajunge in cinematografele din Romania in 22 iulie.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies