marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Trek: Into Darkness a fost votat de fani drept cel mai slab film din franciza

Fanii loiali seriei Star Trek au fost dezamagiti de ultimul film regizat de J.J. Abrams. Aflati la o conventie Star Trek din Las Vegas, acestia si-au exprimat vehement parerile despre ultima parte din serie.

Star Trek: Into Darkness a fost votat de fani drept cel mai slab film din franciza

 

Cei de la Badass Digest au publicat un top al filmelor din Star Trek, votat de catre fanii seriei, iar Star Trek Into Darkness se afla pe ultimul loc. Acestia s-au aratat dezamagiti de maniera in care J.J. Abrams a abordat povestea lui Khan si sustin ca in afara de scena in care Alice Eve apare in lenjerie intima, filmul nu ofera nici un moment stralucitor.

Din cele 13 filme create, pe primul loc s-a aflat Star Trek II: The Wrath of Khan (1982), in care juca William Shatner in rolul capitanului Kirk. Pe locul 2 a fost votat Star Trek: First Contact (1996), iar pe 3   Star Trek VI: The Undiscovered Country (1991).

 


 


La conventie, fanii au declarat ca aceste reboot-uri din ultmii ani nici nu ar trebui luate in considerare pentru ca s-au distantat foarte mult fata de povestile originale, scriu cei de la Huffington Post.
 

Totusi, Star Trek: Into Darkness s-a dovedit a fi un succes in box-office in acest an, incasand la nivel global 452 de milioane de $, din care 226 de milioane au fost facuti pe taram nord-american.

 Cand echipajul navei Enterprise este chemat inapoi acasa, descopera ca o forta rauvoitoare din cadrul propriei organizatii a detonat flota, lasand lumea intr-o stare de criza. Avand de reglat un cont personal, capitanul Kirk (Chris Pine) conduce o expeditie in zona de razboi, pentru a pune mana pe o arma de distrugere in masa. Pe masura ce eroii sunt aruncati intr-un joc epic de sah pe viata si pe moarte, iubirea este pusa la incercare, unele prietenii se destrama si Kirk face mari sacrificii pentru unica familie pe care o mai are – echipajul sau. In distributia filmului ii regasim pe Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Anton Yelchin.

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies