marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorii Willem Dafoe si Noomi Rapace filmeaza in Romania productia "What happened to Monday". Constanta si Bucuresti se transforma in platouri de filmare

Actorii Willem Dafoe si Noomi Rapace filmeaza in aceste zile in Romania. Ei fac parte din distributia filmului "What happened to Monday", care va ajunge in cinematografe in 2016.

Actorii Willem Dafoe si Noomi Rapace filmeaza in Romania productia What happened to Monday . Constanta si Bucuresti se transforma in platouri de filmare

In centrul vechi din Constanta s-a instalat deja o armata de profesionisti care muncesc de zor pentru productia americana. Alaturi de cei doi, in film apare si Glenn Close. Prima zi a filmarilor pentru productia americana "What happened to Monday" a transformat vineri o mare parte din zona veche a Constantei intr-un adevarat platou de filmare, ca la Hollywood. Iar vedeta a fost actorul american Willem Defoe.
 

Filmul, un thriller SF de actiune, ilustreaza povestea unei familii din viitor, cu 7 fete gemene. Dar, potrivit politicii guvernului, parintii pot avea un singur copil. Pentru a le salva pe toate, ei decid ca fetele sa traiasca sub aceeasi identitate.

 

Tommy Wirkola – regizor: "Am cautat cateva locuri din Romania. Am ales Constanta pentru ca are, bineinteles , o arhitectura frumoasa, e un amalgam de lucruri."


Willem Defoe joaca rolul bunicului celor sapte fetite. Inainte de a incepe filmarile, actorul s-a intalnit cu fanii.


Willem Dafoe: "Este primul meu rol in calitate de bunic. Sunt putin cam tanar, trebuie sa recunosc, dar, am facut tot ce am putut mai bine. Eu am mai fost in Romania odata. Am filmat un film aici acum sapte ani si dupa filmari am vizitat mai multe orase, iar unul dintre orase a fost Constanta. "


Actorul american este cunoscut publicului roman pentru personajele negative pe care le-a interpretat in peste 100 de filme. A fost nominalizat de doua ori la premiile Oscar, pentru rolurile din "Plutonul" si "Umbra vampirului". Si actrita suedeza Noomi Rapace apare in pelicula care se filmeaza la noi. Ea a devenit cunoscuta gratie rolului din trilogia cinematografica "Millenium".

Noomi Rapace: "Iubesc orice provocare si, fara indoiala, aceasta este cea mai mare provocare de pana acum."
 

Filmarile vor continua si in Bucuresti.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies