marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actritele filmului premiat cu Palme d'Or in acest an continua razboiul cu regizorul Abdellatif Kechiche: "Ne-am simtit ca niste prostituate"

Scandalul dintre castigatorul premiului Palme d'Or, Abdellatif Kechiche, si actritele sale, Lea Seydoux si  Adele Exarchopoulos, continua, dupa ce starurile au oferit noi declaratii controversate intr-un interviu pentru publicatia britanica The Independent.

Actritele filmului premiat cu Palme d Or in acest an continua razboiul cu regizorul Abdellatif Kechiche: Ne-am simtit ca niste prostituate

Blue is The Warmest Colour a fascinat critica de specialitate si fanii, insa cei din echipa de realizare duc un razboi public foarte dur, presarat cu declaratii controversate si jignitoare. Dupa ce s-au plans de metodele regizorului Abdellatif Kechiche, actritele filmului recompensat cu marele premiu Palme d'Or la Cannes in 2013, continua sa faca declaratii despre cat de mult le-au afectat filmarile.
 

Intr-un interviu acordat celor de la The Independent, Lea Seydoux a vorbit despre scena de sex care a socat pe toata lumea, fiind explicita si de lunga durata. "Sigur ca uneori a fost umilitor, ne-am simtit ca niste prostituate. Folosea trei camere de filmat diferite si filmarile durau ore in sir, cedezi cand trebuie sa mimezi orgasmul timp de 6 ore...Pentru mine e mult mai greu sa imi exprim emotiile decat sa imi arat corpul" a spus aceasta.

 

 

 

Lea Seydoux a spus ca exista niste limite pe care si-ar fi dorit ca regizorul sa nu le treaca si ca a refuzat sa faca anumite lucruri: "Am refuzat sa filmez scene in care trebuia sa mimez cunnilingusul. Aveam vaginuri false, din silicon,  puteam sa mimam gesturile, insa nu puteam sa mimam cat de rusinate eram si cum ne simteam" a continuat actrita in acelasi interviu.

 

 

N-ai vazut nimic daca n-ai vazut « Forrest Gump » ! O poveste de viata incredibila, astazi/joi in Filmul de 10 la ProCinema.

 


In ultimele luni, regizorul a fost nevoit sa ofere declaratii si sa explice ce s-a intamplat. Acesta isi apara metodele si chiar a spus ca regreta ca filmul se va lansa in cinematografe, pentru ca actritele sale i-au patat imaginea. "In legatura cu scenele de dragoste, tot ce am cerut a fost pasiune, asta doream de la ele sa exprime. Voiam sa arat aceasta iubire carnala si pasiune motivata de dorinta.  Din punct de vedere estetic, eu cred ca era perfect normal, chiar si daca este vorba despre doua femei. Am vrut sa filmez o scena in trei, cu Adele si inca doi barbati, dar am renuntat. Parerea mea este ca scenele deja existente nu sunt deloc exagerate. Este adevarat ca am tras multe duble, dar asa am lucrat la toate filmele mele, filmam pana cand consideram ca actorii au dat tot ce era mai bun din ei".

 

 

 

Filmul, castigator al marelui premiu Palme d'Or la Cannes in 2013, este o adaptare dupa benzile desenate “Le bleu est une couleur chaude”, de Julie Maroh. Povestea se roteste in jurul lui Adèle, o adolescenta de 15 ani care stie sigur doua lucruri: ca e fata, iar fetele ies cu baietii. Viata ei e pe cale sa se schimbe in momentul in care o intalneste pe Emma, asta in ciuda opozitiei parintilor si a lumii din jur. Iar de aici incepe o poveste de iubire nebuna si intensa, intinsa pe 6 ani.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies