marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Acum un an uimea cu silueta scheletica, azi impresioneaza cu muschii sai lucrati: aparitia cu care Jared Leto si-a cucerit fanele

Jared Leto continua sa fie in atentia fanelor sale. Dupa ce la inceputul anului a castigat Oscarul pentru rolul secundar din Dallas Buyers Club, starul de 42 de ani a devenit un preferat la tabloidelor. Recent, actorul a fost surprins pe strazile din New York, imbracat intr-un maiou negru, foarte subtire. Tinuta ii punea in evidenta muschii impresionanti.

Acum un an uimea cu silueta scheletica, azi impresioneaza cu muschii sai lucrati: aparitia cu care Jared Leto si-a cucerit fanele

Jared Leto si-a revenit nemaipomenit dupa slabiea dramatica prin care a trecut pentru rolul din Dallas Buyers Club, al unui transsexual bolnav de SIDA . Atunci, atragea atentia intregii planete cu silueta scheletica si sprancenele rase. Slabise atat de mult incat i se micsorasera organele, asa cum el insusi a declarat.

 

 


"Practic nu am mancat nimic, foarte putin. Am slabit 13 kilograme. Cred ca la finalul regimului, cantaream 52 de kilograme. Am mai slabit si pentru alte roluri, dar niciodata atat de mult si atat de drastic. Insa am simtit ca acest rol merita un astfel de angajament. Mi s-a schimbat modul in care mergeam, in care vorbeam si in care ma simteam. Ajunsesem foarte fragil si nesigur, la fel cum se simte si personajul meu" a spus Leto.


Insa, acum, Jared Leto arata mai bine ca niciodata, ba chiar isi arata muschii lucrati de fiecare data cand are ocazia, mai ales in concerte. Acum, starul se afla in turneu, in SUA, cu formatia sa de muzica rock, Thirty Seconds to Mars.


Jared Leto
si-a inceput cariera in showbiz lucrand ca actor si a colaborat cu cativa regizori de exceptie, insa a preferat sa isi dedice timpul trupei sale de rock, 30 Seconds To Mars, cu care are un succes fenomenal. Astfel, el a lucrat cu David Fincher la filmele "Fight Club" si "Panic Room", insa a devenit cu adevarat celebru dupa ce a lucrat cu Darren Aronofsky la impresionantul "Requiem for a Dream".

 

Jared Leto in "Dallas Buyers Club"

Numit de revista People unul dintre cei mai sexy barbati din lume in 1996 si 1997, Jared Leto a ajuns in scaunul cu rotile acum 5 ani din cauza filmului "Chapter 27" ( 2007) unde actorul a intruchipat personajul criminalului Mark Chapman si s-a ingrasat atunci cu 28 kg. La fel de socanta a fost si transformarea in "Dallas Buyers Club", pentru care a slabit aproape 15 kg. Eforturile i-au fost recompensate pe masura si a castigat absolut toate premiile posibile cu acest rol.


Momentan, Leto este ocupat cu concertele si turneul formatiie sale, Thirty Seconds to Mars si nu are inca nici un film in plan.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies