marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jared Leto a facut un gest impresionant in Ucraina: actorul premiat cu Oscar a adus un omagiu victimelor care si-au pierdut viata in evenimentele tragice din ultimele saptamani

Jared Leto a concertat impreuna cu trupa sa, 30 Seconds To Mars, in Kiev, Ucraina. Actorul proaspat premiat cu Oscar pentru rol secundar in Dallas Buyers Club a tinut un moment special, un omagiu adus victimelor care si-au pierdut viata in urma violentelor din ultimele luni in Ucraina.

Jared Leto a facut un gest impresionant in Ucraina: actorul premiat cu Oscar a adus un omagiu victimelor care si-au pierdut viata in evenimentele tragice din ultimele saptamani

 

"Sunt sigur ca alte formatii si-au anulat concertele, dar eu va spun ca era imposibil ca 30 Seconds To Mars sa nu fie aici, langa voi" a spus actorul solist, care a primit ropote de aplauze din partea celor veniti la concert, conform Hollywood Reporter.
 

 

Jared Leto a tinut un discurs puternic si emotionant in urma cu 2 saptamani la decernarea Premiilor Oscar, cand a castigat trofeul pentru cel mai bun actor in rol secundar in Dallas Buyers Club. Atunci, Leto a amintit de evenimentele violente din Ucraina si Venezuela si a spus ca este alaturi de toti cei care viseaza sa fie liberi si cei care acum se lupta pentru libertate in aceste doua tari.

 


Acelasi lucru s-a intamplat zilele trecute la Kiev, unde a tinut un concert incendiar alaturi de formatia sa de rock, 30 Seconds To Mars. Joi, el a fost alaturi de multime si a depus coroane de flori la locul unde sute de oameni s-au luptat si unii dintre ei si-au dat viata pentru libertate. In seara concertului din Kiev, Jared Leto a spus: "Voi va aflati intr-o situatie extrem de dificila si nu e usor ceea ce incercati acum. Insa nici un pret platit nu este prea mare atunci cand vrei sa fii stapanul propriei vieti". Jared Leto ajunge si in Romania, intr-un concert exploziv alaturi de 30 Seconds To Mars, pe 5 iulie 2014.

 

In  ultima vreme mai multe trupe rock si-au anulat concertele in Ucraina din cauza violentelor petrecute, insa Leto sustine ca el si trupa lui nu au luat niciodata in considerare acest lucru, din respect pentru fani.

 


Fara indoiala, una dintre revelatiile anului a fost Jared Leto. Si desi toata lumea il stia din alte filme, anul acesta a fost cu siguranta cel mai bun din cariera lui dupa ce a luat Oscarul pentru Dallas Buyers Club, unde face un rol magistral. "Traiesc o perioada nebuna in viata mea, recunosc, dar ma bucur ca s-a intamplat acum si nu mai devreme. Ma bucur enorm si sunt recunoscator pentru toata atentia ce mi se ofera" a spus pentru revista Flaunt. Cu ochii sai albastri si patrunzatori, parul lung invidiat de toate femeile (inclusiv vedete ca Anna Kendrick sau Kelly Clarkson), Leto are un aspect de star rock, combinat cu un aer rafinat, care nu pare lucrat sau controlat. Desi are 42 de ani, arata mai degraba ca la 20 de ani.  Un artist desavarsit - joaca in filme, este regizorul videoclipurilor 30 Seconds to Mars, fotograf si solistul trupei 30 Seconds To Mars, cu care ajunge si in Romania in luna iulie - Jared Leto isi impresioneaza de fiecare data fanii cu o creativitate impresionanta.

 


Cand a primit scenariul de la Dallas Buyers Club, Leto nu mai facuse un film de 6 ani. El era preocupat de formatia sa rock, 30 Seconds to Mars, care are un succes fenomenal in intreaga lume, cu 10 milioane de discuri vandute la nivel global. Desi fanii sai il stiu inca din 1994, cand frangea inimile adolescentelor in serialul My So-Called Life, alaturi de Claire Danes si apoi din celebrul film Requiem for a Dream, Leto nu a ajuns niciodata la nivelul de faima pe care il are acum. Nascut intr-o familie de artisti hippie din Louisiana, Leto a fost incurajat de mama sa spre activitati artistice, alaturi de fratele sau, Shannon Leto, si el membru in formatia 30 Seconds To Mars. Parintii sai au divortat cand el era mic, iar tatal sau a murit la scurt timp. Alaturi de familia sa, s-a tot mutat prin mai multe orase si a urmat cursurile Universitatii de Arte din Philadelphia. Acesta s-a indragostit de film si s-a transferat la School of Arts din New York.

 

Dupa o pauza de 6 ani, actorul a revenit in centrul atentiei cu Dallas Buyers Club, un film impresionant, cu 3 premii Oscar, despre lumea bolnavilor de SIDA, in anii '80, in America.  Leto a cucerit inimile tuturor cu acest rol, iar fanii s-au indragotit iremediabil de el. Pana si alte staruri s-au declarat fascinate de el, iar presa "l-a cuplat" cu diverse vedete de la Miley Cyrus si pana la Lupita Nyong'o, actrita reveletia din filmul 12 Years a Slave. Acum, intrebarea la care toata lumea asteapta raspunul este cand va fi urmatorul sau film: "Unii oameni cred ca asta e primul meu film. De la Dallas Buyers Club nu am citit alt scenariu. Nu stiu cand si cum voi mai face alt film. Momentan, nu caut nici un rol, dar daca va aparea o oportunitate ca asta, probabil ca o voi face din nou." a spus Leto.

 

 

Dallas Buyers Club poate fi vizionat si in cinematografele din Romania chiar in aceasta perioada.

 

 

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies